Casatoria Perfecta - Samael Aun Weor


CAPITOLUL IV

ABISUL


Tradiţiile Kabalistice spun că Adam avea două soţii: pe Lilith şi pe Nahemah. Lilith este mama avorturilor, a homosexualităţii şi, in general, a oricăror crime impotriva naturii. Nahemah este mama frumuseţii maligne, a pasiunii şi a adulterului.

Abisul se imparte in două mari regiuni: sferele lui Lilith şi ale lui Nahemah. In aceste două mari regiuni domneşte in mod suvreran Infrasexualitatea.


lilithSFERA LUI LILITH

In sfera Infrasexualităţii lui Lilith trăiesc cei care urăsc sexul, Călugării, Anahoreţii, predicatorii sectelor de tip Pseudo-ezoteric, Pseudo-Yoghinii care detestă sexul, călugăriţele etc. etc. Toţi aceşti oameni Infrasexuali, prin insuşi faptul că sunt infrasexuali, au de obicei afinităţi cu oamenii de sex intermediar. Astfel, nu e greu de regăsit homosexualitatea masculină şi feminină in multe mănăstiri, religii, secte şi şcoli de tip pseudo-ezoteric. Infrasexualii se consideră pe ei inşişi ca fiind oameni net superiori persoanelor cu sexualitatea normală, pe care le consideră inferioare. Toate Tabuurile şi restricţiile, toate prejudecăţile care condiţionează actualmente viaţa persoanelor cu sexualitatea normală au fost ferm stabilite de către infrasexuali.

Am cunoscut cazul unui bătran Anahoret care predica o anumită doctrină de tip Pseudo-ocultist. Toată lumea il respecta pe acest om, considerandu-l un SFANT. In aparenţă era un Maestru şi oamenii il venerau. In cele din urmă o biată femeie descoperi totul atunci cand el i-a propus o unire sexuală Impotriva naturii, cu scopul de a o iniţia, spunea el. Acest Anahoret era intr-adevăr un infrasexual. Totuşi, se spune că făcuse legămant de castitate. Acest om ura de moarte Arcanul A.Z.F. (Magia Sexuală) şi il considera periculos; cu toate acestea nu vedea nici un inconvenient in a propune credincioaselor sale uniri extravaginale căci el era intr-adevăr un infrasexual.

Cine s-ar fi putut indoi de acest om? Aparent, era un Sfant. Aşa credeau oamenii...

Discipolii săi il considerau un Maestru. El detesta sexul. Da, il ura de moarte. Aceasta este caracteristica degeneraţilor infrasexuali. Cel mai grav lucru este că ei se consideră superiori persoanelor cu sexualitate normală. Ei se cred supratranscendenţi şi ajung fără dificultate să seducă persoanele cu sexualitate normală, convertindu-le in partizani ai lor. In cursul misiunii noastre de divulgare ezoterică gnostică, am avut ocazia să-i studiem pe infrasexuali. I-am auzit adesea spunand fraze ca acestea: “Voi, Gnosticii, sunteţi egoişti şi obsedaţi pentru că tot timpul vă gandiţi numai la Kundalini şi la Magia voastră Sexuală”; “Voi sunteţi fanatici ai sexului”; “Magia Sexuală este pur animalică”; “Sexul este ceva foarte grosolan; eu sunt spiritualist şi detest tot ceea ce este material şi grosolan”; “sexul este spurcat”. “există mai multe căi pentru a ajunge la Dumnezeu”. “Trăiesc doar pentru Dumnezeu şi această porcărie Sexuală nu mă interesează”. “Eu sunt calea castităţii şi detest sexul” etc. etc. Iată intocmai limbajul Infrasexualilor. Ei sunt Auto-suficienţi, plini de ei; au intotdeauna acel orgoliu care ii face să se simtă superiori persoanelor cu sexualitate normală. O femeie infrasexuală care işi ura soţul ne-a spus: “Eu nu voi practica Magia Sexuală decat cu gurul meu”. A spus această frază in prezenţa soţului ei. Această femeie nu avea relaţii sexuale cu soţul ei, deoarece, spunea ea, detesta Sexul; totuşi, a acceptat să practice Magia Sexuală, dar numai cu gurul său. Ea avea o anumită afinitate faţă de acest guru pentru că şi el era un infrasexual; acesta este “sfantul” despre care v-am vorbit deja in prezentul capitol, este falsul maestru căruia ii plăcea să propună credincioaselor sale uniri sexuale impotriva naturii.

Cunoaştem de asemenea cazul unui “Arhi-Hierofant” care ura femeile şi spunea adesea astfel: “Eu gonesc femeile cu lovituri de picior”. Doctrina pe care o predica era ascultată cu respect şi sectanţii săi il adorau ca pe un Zeu. Trăia tot timpul inconjurat de adolescenţi şi işi petrecea timpul astfel pană cand poliţia a descoperit adevărul. Era un homosexual şi un corupător de minori. Totuşi, avea orgoliul pe care il au toţi infrasexualii: orgoliul de a se simţi supertranscendent, inefabil, divin.

Sfera lui Lilith este sfera Marii Erezii. Aceşti oameni nu mai au nici o posibilitate de mantuire pentru că detestă Spiritul Sfant. “Orice fel de păcat va fi iertat in afara păcatului contra Spiritului Sfant”.

Energia Sexuală este o emanaţie a Mamei Divine. Cel care renunţă la Mama Cosmică, cel care o detestă pe Mama Divină, cel care profanează Energia Mamei Divine se va cufunda pentru totdeauna in abis. Acolo, va trebui să treacă prin a doua moarte.


PSPHOLOGIA SFEREI LUI LILITH

Sfera lui Lilith se distinge prin cruzimea sa. Psihologia acestei sfere imbracă diverse aspecte: Călugării şi Călugăriţele care urăsc sexul. Homosexualitatea din mănăstiri.

Homosexualitatea din afara oricărei vieţi monahale. Avorturile provocate. Persoanele cărora la place masturbarea. Criminalii caselor de prostituţie. Oamenii care se bucură să-i tortureze pe alţii. Această sferă este caracterizată de crimele cele mai oribile din analele poliţiei. Crime de un sadism inspăimantător. Intalnim aici tot felul de crime de origine homosexuală. Homosexualitatea din inchisori. Homosexualitatea dintre femei.

Sadicii mentali. Cei cărora le place să-şi facă fiinţa iubită să sufere. Oribile Infanticide, Patricidele, Matricidele etc. etc. aparţin acestei sfere. Pseudo-ocultiştii care preferă mai curand să sufere de poluţii nocturne decat să se căsătorească. Oamenii care urăsc de moarte Arcanul A.Z.F. şi Căsătoria Perfectă. Oamenii care cred că ajung la Dumnezeu respingand cu ură sexul. Anahoreţii care detestă sexul şi il consideră vulgar şi grosolan, toţi aceştia aparţin lui Lilith.


SFERA LUI NAHEMAH

Sfera lui Nahemah seduce prin farmecul frumuseţii sale maligne. In această sferă infrasexuală ii regăsim pe toţi Don Juanii şi doamnele Agnes. In această sferă se dezvoltă lumea prostituţiei. Infrasexualii lui Nahemah se simt foarte Virili. In această sferă trăiesc cei care au mai multe femei. Ei se simt fericiţi in adulter. Se cred foarte virili şi nu ştiu că sunt infrasexuali.

In sfera lui Nahemah intalnim, de asemenea, milioane de prostituate. Aceste biete femei sunt victimele farmecului fatal al lui Nahemah. In sfera lui Nahemah vedem doamne elegante, cu poziţii sociale inalte, care se cred fericite in adulter. Iată lumea lor.

In regiunea infrasexuală a lui Nahemah găsim o plăcere care emoţionează Sufletul. Virginităţi care seduc prin incantătoarea lor tandreţe. Femei foarte frumoase care caută să seducă şi bărbaţi care-şi părăsesc căminele vrăjiţi de farmecul acestor frumuseţi foarte preţioase. Incantări de nedescris. Pasiuni de nestăvilit: saloane luxoase, cabarete elegante, paturi moi, dansuri incantătoare, orchestre ale Abisului, cuvinte romantice care nu se pot uita etc.

Infrasexualii lui Nahemah acceptă uneori Arcanul A.Z.F. (Magia Sexuală), insă eşuează pentru că nu reuşesc să evite ejacularea sămanţei. Ei se retrag aproape intotdeauna din Căsătoria Perfectă proliferand orori impotriva ei.

Noi i-am auzit spunand: “Am practicat Magia Sexuală şi uneori am reuşit să reţin emiterea sămanţei. Eram un animal care se bucura de delicioasele pasiuni ale sexului”. După retragerea lor de pe cărarea Tăişului de Cuţit, reprezentată prin măduva spinării, ei caută refugiu in vreo doctrină seducătoare a lui Nahemah şi, dacă au şansa să nu cadă in sfera lui Lilith, continuă să-şi ejaculeze lichidul seminal.

Aceasta este lumea infrasexuală.


PSIHOLOGIA SFEREI LUI NAHEMAH

Locuitorii Infrasexuali ai sferei lui Nahemah sunt rafinaţi şi distinşi. Ei sunt cei care pronunţă fraze ca acestea: “Ofensa trebuie să fie spălată in sange”. “Am omorat pentru a-mi apăra onoarea de bărbat, onoarea mea batjocorită”.” Sunt un soţ ofensat” etc.

Tipul lui Nahemah este bărbatul care işi joacă viaţa pentru o femeie, tipul pasional, care iubeşte luxul, sclav al prejudecăţilor sociale, prietenul beţiilor, al banchetelor, al chefurilor, al modei foarte elegante etc. etc.

Oamenii de acest fel consideră Căsătoria Perfectă ca pe ceva imposibil, iar cand o acceptă nu răman mult timp pe cale pentru că eşuează. Aceşti oameni se bucură in mod bestial de sex. Cand aceptă Arcanul A.Z.F., se servesc de el pentru a se bucura de desfrau şi de indată ce intalnesc vreo Doctrină seducătoare care le oferă un refugiu, se retrag din Căsătoria Perfectă.


MISTICA LUI NAHEMAH

Intalnim uneori persoane ale genului mistic in sfera Infrasexuală a lui Nahemah. Ei nu beau alcool, nu consumă carne, nu fumează sau sunt foarte religioşi chiar dacă nu sunt vegetarieni. Tipul mistic a lui Nahemah nu este pasional decat in secret. El se bucură in mod violent de pasiunile sexuale cu toate că după aceea pronunţă teribile sentinţe impotriva pasiunii sexuale. I se intamplă să accepte Arcanul A.Z.F, dar se retrage la puţin timp după aceea, atunci cand găseşte o doctrină consolatoare care să-l adoarmă cu fraze ca acestea: “Dumnezeu a zis: Creşteţi şi Inmulţiţi-vă”. “Actul sexual este o funcţie pur animalică şi spiritualitatea nu are nimic cu acest act” etc. etc. Infrasexualul lui Nahemah, găsind o justificare pentru a-şi ejacula lichidul seminal, se retrage din Căsătoria Perfectă.