Casatoria Perfecta - Samael Aun Weor


CAPITOLUL VIII

BUCURIA, MUZICA, DANSUL ŞI SĂRUTUL


In căminul fraţilor Gnostici trebuie să domnească numai Iubirea şi Inţelepciunea. In realitate, umanitatea confundă Iubirea cu dorinţa şi dorinţa cu iubirea. Numai Sufletele mari pot şi ştiu să iubească. In Rai, Oamenii Perfecţiunii iubesc femeile inefabile. Pentru a iubi, trebuie să fii. Cei care-şi incarnează sufletul ştiu să iubească cu adevărat. EUL nu ştie să iubească. Eul Demon care jură astăzi dragoste eternă este curand detronat de un alt Eu Demon care nu are chef să iubească. Ştim deja că Eul este pluralizat. Eul Pluralizat este intr-adevăr o Legiune. Toată această multitudine de Euri trăieşte mereu in luptă. Se spune că avem o Minte. Noi, Gnosticii, afirmăm că avem mai multe. Fiecare fantomă a Eului Pluralizat işi are Mintea sa, propria sa gandire. Eul care sărută şi adoră femeia iubită este inlocuit de un alt Eu care o Detestă. Pentru a Iubi trebuie să Fim. Omul nu Este incă. Cel care nu a incarnat Sufletul nu Este. Omul nu are incă o existenţă Reală. Prin gura omului, vorbeşte Legiunea Demonilor, Demonii care fac jurămantul de iubire, Demonii care o abandonează pe cea adorată, Demonii care Urăsc, Demonii Geloziei, ai Maniei, ai Urii Ranchiunii etc. etc.

Totuşi, animalul intelectual in mod greşit numit om a incarnat cu toate acestea esenţa, o fracţiune din sufletul său uman, Buddhata. Ea ştie să iubească. Eul nu ştie.

Trebuie să-i iertăm adoratei defectele pentru că aceste defecte vin din Eu. Iubirea nu este vinovată de dispute. Vinovat este Eul. Căminul Iniţiaţilor Gnostici trebuie să fie fondat pe bucurie, pe muzică şi pe imbrăţişări inefabile. Dansul, Iubirea şi fericirea de-a iubi intăresc Embrionul sufletului pe care copiii il poartă in interiorul lor. Astfel, căminele Gnostice sunt un adevărat paradis in care domneşte Iubirea şi Inţelepciunea.

Băutura şi desfraul trebuie să fie alungate din sanul căminelor Gnostice. Totuşi, nu trebuie să fim fanatici. Cel ce nu este in stare să servească din politeţe un pahar cu vin oferit intr-o imprejurare specială, este tot atat de slab ca acela care nu ştie să se controleze şi se imbată. Fornicarea este cu totul altceva. In orice imprejurare ea este de neiertat. Oricine işi ejaculează lichidul seminal este un fornicator. Pentru ei, pentru cei desfranaţi, nu există decat o ieşire: abisul şi o doua moarte.

Omul poate fi peste tot, implicat in tot, dar nu trebuie să fie deloc o victimă. El trebuie să fie Regele şi nu sclavul. Omul care a servit un pahar n-a comis nici o crimă, insă cel care a fost sclav şi victimă a paharului, acela a comis crima. Adevăratul Maestru este Regele Cerurilor, al Pămantului şi al Infernurilor. Cel slab nu este un Rege. Cel slab este un sclav.

hIniţiatul nu se uneşte sexual cu soţia sa decat pentru a practica Magia Sexuală. Vai de cel care se uneşte cu soţia sa pentru a risipi sămanţa. Iniţiatul nu resimte acel sentiment de moarte pe care-l experimentează desfranaţii cand işi pierd sămanţa.

Bărbatul este o jumătate, femeia cealaltă jumătate; in timpul actului sexual ei experimentează fericirea de-a fi compleţi. Cei care nu-şi răspandesc sămanţa işi păstrează această fericire pentru totdeauna. Pentru a crea un copil, nu e nevoie să risipim sămanţa. Spermatozoidul care scapă fără ca sămanţa să fie risipită este un spermatozoid total maturizat. Rezultatul unei fecundări de acest gen este, intradevăr, o nouă creatură de un ordin foarte inalt. Astfel putem forma o rasă de Supraoameni.

Nu este nevoie să ne risipim sămanţa pentru a da naştere unui copil. Imbecililor le place să-şi risipească sămanţa. Gnosticul nu este un imbecil. Cand un cuplu se găseşte unit sexual, Clarvăzătorii pot vedea o lumină foarte strălucitoare invăluind cuplul. Exact in acel moment, forţele creatoare ale Naturii vin să supravegheze crearea unei noi fiinţe. Cand cuplul se lasă condus de pasiunea carnală şi cand bărbatul şi femeia comit crima risipirii sămanţei, aceste forţe luminoase se retrag şi in locul lor pătrund forţe luciferice de culoare roşie-sangerie care aduc in cămin: certuri, gelozie, adulter, lacrimi şi disperare. Astfel, căminele care ar putea fi cerul pe pămant se transformă in adevărate infernuri. Cel care nu-şi risipeşte sămanţa, reţine şi acumulează in el pace, abundenţă, inţelepciune, fericire, iubire. Cheia magiei sexuale ne permite să terminăm cu disputele din cămine; aceasta este cheia adevăratei fericiri.

In timpul actului Magiei Sexuale, cuplurile se incarcă de magnetism, bărbatul şi femeia se magnetizează recipc. La femeie, Pelvisul emite curenţi feminini in timp ce sanii emană curenţi masculini. Curentul feminin, la bărbat, işi are sursa in gură şi curentul masculin in membrul său viril. Toate aceste organe trebuie să fie bine excitate cu ajutorul Magiei Sexuale, pentru a da şi a primi, a transmite şi a capta forţele magnetice vitale care cresc extraordinar in cantitate şi calitate.

Dansul plăcut, muzica fericită şi sărutul arzător care aduc cuplul la un contact sexual foarte intim, au ca obiect, in căminul Iniţiaţilor Gnostici, obţinerea unei Magnetizări reciproce a bărbatului şi a femeii. Puterea Magnetică este masculină şi feminină in acelaşi timp; bărbatului ii trebuiesc fluidele Soţiei sale dacă vrea intr-adevăr să progreseze, iar ea, de asemenea, are nevoie inevitabil de fluidele Soţului ei pentru a obţine dezvoltarea puterilor sale.

Cand bărbatul şi femeia se Magnetizează reciproc, afacerile progresează şi fericirea işi face cuib in Cămin. Cand bărbatul şi femeia se unesc, s-a creat ceva. Castitatea ştiinţifică permite transmutarea secreţiilor sexuale in lumină şi in foc. Orice religie care degenerează, propovăduieşte celibatul. Orice religie, la naşterea şi in splendoarea sa glorioasă, predică drumul Căsătoriei Perfecte. Buddha era căsătorit şi el a instituit Căsătoria Perfectă. Din păcate, cinci sute de ani mai tarziu, profeţia făcută de Domnul Buddha s-a indeplinit cu o exactitate totală, şi anume că Dharma sa se va epuiza şi că Shanga se va impărţi in secte dizidente. Atunci s-a născut Monahismul Budist şi ura pentru Căsătoria Perfectă.

Isus, Divinul Salvator, a adus lumii Ezoterismul Cristic. Adorabilul şi-a invăţat discipolii Calea Căsătoriei Perfecte. Petru, Primul Pontif al Bisericii era un bărbat căsătorit.

Petru nu era Celibatar. Avea o soţie. Din păcate, Mesajul Adorabilului a fost puţin cate puţin falsificat, in aşa fel incat la şase sute de ani după venirea lui Cristos, Biserica Romei a revenit la formele moarte ale Monahismului Budist, cu călugării şi călugăriţele sale claustrate care urăsc de moarte Calea Căsătoriei Perfecte. Atunci, după şase sute de ani de Creştinism, a devenit necesar un nou Mesaj despre Căsătoria Perfectă. Şi atunci a venit Mahomed, marele predicator al Căsătoriei Perfecte. Natural, ca de obicei, Mahomed a fost respins de infrasexualii care detestau femeia. Dezgustătoarea confrerie a duşmanilor femeii crede cu inverşunare că nu se poate ajunge la Dumnezeu decat prin Celibat. Aceasta este o crimă.

Abstinenţa propovăduită de Infrasexuali este absolut imposibilă. Natura se răzvrăteşte impotriva unei asemenea abstinenţe. Atunci apar poluţiile nocturne care ruinează in mod inevitabil organismul. Orice individ care se abţine să aibă relaţii sexuale suferă de poluţii seminale nocturne. Un pahar prea plin ajunge inevitabil să se reverse. Luxul abstinenţei nu este posibil decat pentru cei care au ajuns efectiv la Regatul Supraomului; aceia, intr-adevăr şi-au transformat organismul intr-o maşină de Transmutaţie Sexuală. Aceia şi-au educat glandele prin intermediul Magiei Sexuale. Aceia sunt oameni Zei. Ei sunt rezultatul unei foarte lungi practici a Magiei Sexuale şi a unei riguroase educaţii a Fiziologiei Sexuale.

Iniţiatul iubeşte muzica marilor clasici şi simte o aversiune pentru muzica infernală a oamenilor vulgari. Muzica afro-cubaneză şi ritmurile violente ale muzicii populare in general, trezesc adancimile animalice ale omului. Iniţiatul iubeşte muzica marilor compozitori. Flautul Fermecat al lui Mozart, de exemplu, ne aminteşte o Iniţiere Egipteană.

mutus liberExistă o stransă legătura intre Verb şi forţele sexuale. Cuvantul Marelui Maestru Isus s-a Cristificat atunci cand a băut Vinul de Lumină al Alchimiei din Potirul Sexualităţii.

Sufletul impărtăşeşte muzica sferelor atunci cand ascultăm cele nouă Simfonii ale lui Beethoven sau compoziţiile lui Chopin, sau divina Poloneză a lui Listz. Muzica este Cuvantul Veşniciei. Cuvintele noastre trebuie să fie o muzică inefabilă, astfel ne sublimăm energia creatoare pană la Inimă. Apropourile dezgustătoare, murdare, pretenţioase, vulgare etc., au puterea de a falsifica energia creatoare convertind-o in puteri infernale.

In Misterele Eleusine, dansurile sacre, baletele mistice in care cuplurile dansau goale, sărutul arzător şi unirea sexuală transformau oamenii in Zei. Nimeni nu se gandea atunci la murdării, la obscenităţi, gandirea era absorbită cu totul in lucrurile sfinte şi profund religioase.

Dansurile sacre sunt tot atat de vechi precum lumea, ele işi au originea pe pămant din zorii vieţii. Dansurile Sufiştilor şi ale Dervişilor Dansatori sunt cu adevărat minunate. Muzica trebuie să se trezească in organismul uman ca să putem pronunţa Cuvantul de Aur.

Marile ritmuri ale Mahavan şi Chotavan, cu cele trei măsuri eterne ale lor susţin cu fermitate Universul in mersul său. Acestea sunt ritmurile focului. Cand sufletul pluteşte lin in spaţiul sacru, Universul are datoria să ne acompanieze cu cantecul său, căci el este susţinut de Verb.

Reşedinţa Iniţiaţilor Gnostici trebuie să fie plină de frumuseţe. Florile care imbălsămează aerul cu parfumul lor, frumoasele sculpturi, ordinea perfectă şi curăţenia fac din fiecare cămin un adevărat Sanctuar Gnostic.

Misterele din Eleusis există incă şi astăzi, in secret. Marele Iniţiat Baltic Von Uxkul este unul dintre Iniţiaţii cei mai exaltaţi ai acestei şcoli. Acest Mare Iniţiat a practicat Intens Magia Sexuală. Trebuie să precizăm că Magia Sexuală poate fi practicată doar intre soţ şi soţie. Bărbatul adulter sau femeia adulteră eşuează in mod inevitabil. Nu puteţi fi căsătoriţi decat atunci cand există Iubire. Iubirea este Lege, dar trebuie să fie Iubire Conştientă.

Cei care folosesc aceste cunoştinţe despre Magia Sexuală pentru a seduce femeile sunt magicieni negri care se vor rostogoli in abis unde ii aşteaptă plansetele şi a doua moarte, care este de o mie de ori mai rea decat moartea corpului fizic.

Adresăm un apel urgent domnişoarelor, femeilor ingenue, le avertizăm că ele nu pot practica Magia Sexuală decat dacă au un soţ. Fiţi atente la toţi vulpoii vicleni care ici şi colo seduc tinerele fete candide, sub pretextul practicării Magiei Sexuale. Le avertizăm ca să nu cadă in ispită.

Facem de asemenea un apel la desfranaţii indarjiţi care populează lumea, avertizandu-i că este inutil să incerce să se ascundă din faţa ochilor lui Dumnezeu.

Acele biete femei care folosesc aceste cunoştinţe ca pretext pentru satisfacerea desfraului lor şi pentru a se tăvăli in paturile plăcerii, vor cădea in abis unde le aşteaptă numai lacrimile şi scraşnirile dinţilor.

Vorbim clar pentru ca oamenii să ne inţeleagă bine. In lături profani şi profanatori!

Magia Sexuală este o sabie cu două tăişuri. Cei puri şi cei virtuoşi sunt transformaţi de ea in Zei; pe cand pe cei răi şi pe cei impuri ii loveşte şi ii distruge.