Casatoria Perfecta - Samael Aun Weor


CAPITOLUL XIII

CELE DOUĂ MARII


Există doi şerpi: cel care urcă prin canalul medular şi cel care coboară. La Magii Albi, Şarpele urcă, căci ei nu-şi răspandesc sămanţa. La Magii Negri, Şarpele coboară, căci ei işi răspandesc sămanţa.

Şarpele care se ridică prin canalul medular este Fecioara. Şarpele care coboară de la coccis spre infernurile atomice ale naturii este Sfanta Maria a Magiei Negre şi a Vrăjitoriei. Iată cele două Marii: cea Albă şi cea Neagră.

Magicienii Albi o detestă pe Sfanta Maria Neagră. Magicienii Negri o urăsc de moarte pe Fecioara Maria Albă. Cel care indrăzneşte să o numească pe Fecioară este imediat atacat de tenebroşi.

Atunci cand Iniţiatul lucrează in Marea Operă, el trebuie să lupte teribil impotriva Adepţilor Sfantei Marii.

Forţele creatoare sunt triple: Masculină, Feminină şi Neutră. Aceste Mari Forţe curg de sus in jos.

Cel care vrea să se Regenereze, trebuie să inverseze această Mişcare, trebuie să facă aceste Energii Creatoare să se reintoarcă inspre interior şi in sus. Acest lucru este cu totul contrar intereselor Naturii. Tenebroşii se simt atunci ofensaţi şi atacă Iniţiatul cu ferocitate. Femeile Adepte ale Mainii Negre asaltează sexual Iniţiatul pentru a-l face să se descarce. Acest lucru apare mai ales in timpul somnului; astfel se produc poluţiile nocturne. Invăţăcelul, visează la femei frumoase care-l descarcă sexual pentru a impiedica Ascensiunea Focului prin canalul medular.

Tenebroşii o adoră in abis pe Sfanta Maria şi-i cantă versuri de o splendoare perversă.

Magicienii Albi o adoră pe Fecioară care, in calitatea sa de şarpe de foc, urcă prin canalul medular; ei işi reazămă capul pe ea ca un copil in braţele mamei sale adorabile.

In India este adorată Kali ca Divina Mamă Kundalini, insă Kali mai este adorată şi sub aspectul său negru fatal. Acestea sunt cele două Marii: cea Albă şi cea Neagră. Cei doi Şerpi, Şarpele de bronz care vindeca Israeliţii in Deşert şi Şarpele Ispititor al Edenului.

Există Iniţieri Albe şi Iniţieri Negre; Temple de Lumină şi Temple de Tenebre. Toate gradele şi toate iniţierile sunt fondate pe Şarpe. Atunci cand urcă, devenim Ingeri; cand coboară, ne transformăm in Diavoli.

Vom relata acum o Iniţiere Neagră aşa cum reiese ea din investigaţiile noastre: "Invăţăcelul fu tras din corpul său fizic in momentul in care era adormit. Sărbătoarea Demonilor era celebrată pe o stradă. Toţi asistenţii erau in corp astral. Neofitul practica Magia Sexuală Negativă cu descărcare de Sămanţă. Astfel progresase el in Ştiinţa Demonilor. Aceştia se prezentară la serbare imbrăcaţi cu Tunici Negre.

Serbarea era un adevărat Sabat. Odată terminată Orgia, adepţii Mainii Negre işi conduseră discipolul prea-iubit intr-un templu de culoare galbenă. Acesta era o Grotă de Magie Neagră. Văzut din exterior templul avea aspectul unei umile capele religioase; in interior era un palat minunat, cu două etaje, două pardosele şi se zăreau coridoare somptuos impodobite prin care umblau tenebroşii. Adepţii umbrei il felicitară pe candidat pentru triumfurile sale tenebroase. Spectacolul Adepţilor Sfintei Maria era oribil. Candidatul se simţea in elementul său. Coada de Drac atarna la spatele tuturor acestor Fantome Astrale. Sărbătoarea tenebroşilor a fost magnifică.

Un Preot al Abisului urcă pe o piatră pentru a pronunţa un discurs. Această fantomă era un rătăcit sincer, un tip plin de bune intenţii insă rătăcit pe drumul fatal. Acest adept al umbrei a spus solemn: "Voi fi fidel religiei mele, nimic nu mă va face să dau un pas inapoi. Munca pe care am intreprins-o este sacră."

Apoi, Tenebrosul continuă, ţinand un lung discurs pe care toţi il aplaudară.

Prozelitul care avusese nefericirea de-a o trezi pe Kundalini in mod Negativ a fost marcat cu ajutorul unui sigiliu. Acest semn era triunghiular şi conţinea linii negre şi gri. Sigiliul a fost mai intai pus in foc, apoi aplicat sub plămanul stang, lăsand semnul funest.

Tenebroşii au dat discipolului un nume fatal şi acest nume a fost gravat cu litere negre pe antebraţul stang.

Noul Iniţiat Negru a fost apoi condus in faţa unei statui de o frumuseţe extrem de malignă care simboliza Zeiţa Neagră, Impărăţia Sfantei Marii. Discipolul aşezat in faţa acestei statui, işi şi-a incrucişat picioarele in maniera anagarikas, piciorul stang peste piciorul drept; şi-a pus apoi mainile pe talie şi s-a concentrat asupra Zeiţei fatale.

După aceea, tenebrosul a revenit la corpul său fizic, fericit de “Triumful” său.

Aici se termină relatarea investigaţiei pe care am făcut-o in legătură cu Iniţierea Abisului.

Toţi cei care urmează drumul Căsătoriei Perfecte vor trebui să se apere de tenebroşi.

Aceştia incearcă să facă devotul să iasă de pe drumul adevărat pentru a-l face un membru al Lojei Negre. Cand işi ating scopul, invăţăcelul este dus la banchetul Demonilor.

Lupta este teribilă. Creier contra Sex, Sex contra creier şi, ceea ce este mai teribil, ceea ce este mai dureros, este Inimă contra Inimă. Tu o ştii...

Trebuie să ne crucificăm toate ataşamentele umane, să abandonăm tot ceea ce inseamnă pasiune carnală. Acest lucru este extrem de dificil. Trecutul strigă, cheamă, imploră... Este teribil de dureros...

Supraomul este rezultatul unei formidabile Revoluţii a Conştiinţei. Cei care cred că evoluţia mecanică a naturii poate să ne transforme in Maeştri, greşesc total. Maestrul este rezultatul unei formidabile Revoluţii a Conştiinţei.

Trebuie să ne batem impotriva Naturii şi impotriva Umbrei Naturii.