Samael Aun Weor .ro - Carti in limba romanaCurs Zodiacal

GEMENI  -  din 20 mai până în 20 iunie

zodiac gemeni horoscop

        GENII ZODIACALE: SAGRAS Și SARAIEL

        GUVERNEAZĂ: BRAȚELE, UMERII si PLĂMÂNII

        METAL: MERCUR

        PIATRA: BERILIU AURIU

        PARFUM: MASTIC

        PLANTĂ: CAPRIFOI

        FLOARE: CRIZANTEMĂ

        PLANETĂ: MERCUR

        CULOARE: GALBEN STRĂLUCITOR, PORTOCALIU

        ELEMENT: AER

        CUVÂNT CHEIE: RAȚIUNEIubite discipol,

ați practicat deja exercițiile Taurului, acum intrăm în strălucitoarea Constelație a Gemenilor.

Acest semn guvernează brațele, plămânii si gambele și este de natură mercuriană prin esență.

Gemenii sunt casa lui Mercur. Metalul acestui semn este mercurul.

Piatra este Beriliul Auriu, iar culoarea este Galbenul.

Seniorii lui Mercur sunt pe punctul de a învăța deja omenirea să călătorească in Corp Astral. Discipolului îi revine în mod inevitabil să învețe să călătorească in Corp Astral. Autenticele Școli de Mistere se găsesc în Lumea Astrală. de aceea este necesar ca discipolul să învețe să ”iasă” în Corp Astral. Este nevoie ca studentul să învețe să intre în acele Sanctuare de Instruire Internă pentru a primi instrucție directă de la Maeștrii Marii Loji Albe.

A venit deja vremea în care studenții trebuie să intre după voință în acele ”Sanctuare” din Astral pentru a primi învățătură directă de la Marii Instructori. A sosit deja ceasul de a abandona teoriile și de a merge direct la practică.

Seniorii lui Mercur îi ajută pe toți cei care solicită ajutor.

În viitoare eră omul nu va mai fi închis înăuntul corpului ca într-o temniță. Corpul uman se va transforma într-un Templu confortabil și luxos. Omul va învăța să intre și să iasă din el, ori de câte ori va dori.

Mercur iese în momentul de față dintr-o Noapte Cosmică, dar pe măsură ce trece timpul, se vor simți mai intens efectele cosmice ale Scânteierii lui Mercur.

Este, de asemenea, indispensabil ca discipolul să invețe să intre pe porțile acestor Temple Siderale în Corp Astral. Exercițiile principale ale Gemenilor au ca scop să învețe folosirea și mânuirea Corpului Astral. De asemenea, predăm în acest semn discipolilor noștrii arta secretă a ”Stărilor de Jinas”, care le va permită să ”ducă” cu ei Corpul lor Fizic în locurile cele mai izolate și îndepărtate ale pământului, în câteva clipe.

Vom da felurite chei, in mod numerotat:


        1.     Discipolul să se culce în patul său, în poziție orizontală. Să-și relaxeze corpul pentru ca nici un mușchi să nu exercite presiune asupra Corpului Astral. Să ațipească pronunțând mantra Rusti, astfel:


RUUUUUUUSSSSSTIIIIIIIII


Această mantră se pronunță mental. Discipolul trebuie să se transforme în acele clipe într-un ”spion al propriului său somn”.

Când discipolul se află deja în acea stare de toropeală sau somnolență ce precede somnul, să se ridice din patul său și să iasă din camera sa. În acele momente studentul să nu se preocupe pentru Corpul său Fizic. Să se ridice din pat și să iasă din cameră. Cum? În ce fel? Aproape toți sudenții presupun că este vorba de o practică de magnetism sau de autosugestie, etc. dar se înșeală în mod lamentabil, căci aici nu este vorba de a practica autosugestia sau hipnotism. Pur și simplu să se ridice din patul său, căci Natura va face restul.

Odată ieșit din camera sa, discipolul va face un micuț salt cu intentia de a pluti în spațiu, iar dacă plutește, va putea atunci să se transporte la Biserica Gnostică, in câteva secunde. Însă dacă nu plutește, discipolul să intre din nou în patul său și să repete experimentul. Uni reușesc imediat, altora le ia luni și chiar ani pentru a învăța. Dar cel ”tenace”, în final va triumfa.


        2.     Înăuntrul creierului oricărei ființe vii trăiește, răsunând mereu, o Notă Cheie, în mod aproape imperceptibil. Acea Notă Cheie este cea a Razei de care aparține fiecare și pare a ieși din celulele cerebelului. Unii vor asculta sunetul de fluiere și flaute a Razei Egiptene, alții vor asculta gongul Razei Orientale, alții vuietul mării, al Razei Lunare, etc.

Dacă discipolul își va ține în tăcere toate gândurile, în liniștea nopții, va asculta nota sa cheie. Atunci să facă să vibreze mai puternic acea notă prin intermediul Voinței și, când deja nota este atât de puternică încât invadează și semiparalizează întreg Corpul Fizic, discipolul să se ridice din patul său, să iasă din camera sa și să se îndrepte către Biserica Gnostică, căci acolo noi, Maeștrii Fraternității Albe, îl vom primi cu o bucurie fără seamăn.


        3.     Dacă visați că vă găsiți într-un loc determinat și vă treziți, atunci să nu vă mișcați. Adormiți din nou cu imaginația fixată asupra locului menționat, simțindu-vă din nou acolo, ca și cum ați încerca să urmați visul așa cum decurgea el, în timp ce cu Voința voastră vă ”agățați” de acel loc din vis. Imaginație și Voință unite în vibrantă armonie este secretul acestei chei.


        4.     În momentul în care sunteți pe cale să adormiți, concentrați intens Imaginația voastră și Voința voastră, unite în vibrantă armonie, asupra unui loc sau regiuni anume. Concentrarea trebuie să fie perfectă, iar apoi începeți să umblați cu ”credință” prin locul ”imaginat”. Nu trebuie să vă imaginați că vă imaginați, deoarece atunci experimentul va eșua.

Trebuie să vă simțiți în mod real în locul imaginat și să uitați total de camera de dormit.

Acest experiment trebuie să se realizeze în timpul stării de tranziție de la veghe la somn și, odată aflați acolo, în acel loc, ingenunchiați și cereți propriului vostru Zeu Intern să vă ducă la Sfânta Biserică Gnostică, ce este marea Catedrală a Sufletului și Templul unde oficiază Logosul Solar, Domnul nostru, Cristosul.


        5.     Ținând cont că în timpul somnului obișnuit Sufletul hoinărește prin toate locurile sau regiunile familiare și că, într-o stare de toropeală, se ocupă cu aceleași îndeletniciri și preocupări ale zile, trebuie să vă obișnuiți pe durata întregii zile să vă întrebați pe voi înșivă: ”Oare unde sunt eu? Oare sunt înăuntrul corpului sau în afara lui?” Atunci veți face un micuț salt cu intenția de a pluti. Este logic atunci că dacă plutiți, este pentru că vă aflați în afara corpului, iar dacă nu plutiți, este pentru că vă aflați în carne și oase, iar atunci continuați-vă drumul. Dar, dacă ajungeți să plutiți, rugați-l pe Intimul vostru să vă ducă la Sfânta Biserică Gnostică.

Această întrebare trebuie să ne-o punem în prezența unui lucru care ne atrage atenția, ca un tumult de oameni, un cortegiu funebru, un obiect curios, etc. Mulți și-au trezit Conștiința cu această formidabilă cheie, deoarece când au pus întrebarea, au plutit în aer și și-au dat seama de faptul că se găseau în afara corpului și că pe acesta îl lăsaseră adormit în pat. ”Atunci când corpul doarme, Sufletul hoinărește.” Dar Sufletul poate ieși din toropeala sa inconștientă prin intermediul acestei chei. Trebuie să vă obișnuiți de-a lungul zilei cu această practică, pentru ca să se graveze în Subconștient și să acționeze în timpul somnului.


        6.     Înainte de a adormi în patul vostru, veți face urmatoarea practică de autosugestie:

Voi adormi. Oriunde voi apărea acum, este pentru că ma aflu în corp astral. Mă voi recunoaște, mă voi recunoaște, mă voi recunoaște și mă voi îndepta către Biserica Gnostică.”

Puteți să faceți această autosugestie timp de o jumătate de oră și apoi adormiți liniștiți.

În Astral, vă veți recunoaște perfect, iar în momentul trezirii, nu vă mișcați și faceți un exercițiu retrospectiv, pentru a vă aminti unde ați fost.


        7.     Ațipiți pronunțând mantra Omnis Baum Igneos, astfel:


OMMMMMMMMMMMNISSSSSSSSSSSSS

BAAAAAAAAUUUUUUUUUUMMMMMM

IIIIIIIIIIGNNNNEEEEEOOOOOSSSSSS


Silabisiți mantra alungind sunetul fiecărei vocale și rugându-l pe Intimul vostru să vă scoată din corp. Apoi, ridicați-vă ușor din patul vostru și, plutind în spațiu, îndreptați-vă spre Biserica Gnostică.


Acestea sunt cele 7 chei pentru a călători în Corp Astral. Este urgent ca Teurgul să învețe să călătorească pe celelalte Stele ale Infinitului și să invețe să intre pe porțile Templelor Siderale pentru a mânui Raze și a provoca Scânteieri Cosmice.

Când Teurgul ”iese” din Corpul Fizic, se transportă la Templele Siderale în următorul mod:

Corpul Astral începe să meargă sub formă de cercuri concentrice, cu intenția de a ajunge la Templul-Inimă al unei anumite stele.

Panorama lucrurilor se scimbă și, după câteva clipe, Teurgul se află în prezența Templului Sideral și a Gardienilor coloanelor ”I” și ”B”. Teurgul va face salutările de rigoare așa cum am arătat deja în paginile precedente, va face cei 7 pași spre interiorul Templului-Inimă al Stelei, iar apoi se va prosterna la picioarele Geniului Sideral, punându-și genunchii pe podeaua Templului, mâinile pe podea, iar capul pe dosul palmelor. Apoi se va ridica în picioare și va face Geniului Sideral cererea pe care o vrea. Dacă Geniul spune ”acordat”, discipolul să ceară ”Cor”. Geniul va da un semnal și Armata Vocii va începe să cânteîn Limba Sacra pentru a realiza munca pe care am cerut-o. Armata Vocii creează cu cuvântul. În aceste clipe suplime intrăm în extaz. Natura întreagă îngenunchiază în fața Zeilor Siderali, iar cântul lor ne ridică până la Pleroma Luminii.

Cele mai divine și emoționante melodii umplu la maxim spațiile infinite, ia apele râurilor murmură în tăcere ”așa este Dumnezeu”. Sunt imposibil de descris acele clipe de fericire în care Sufletul se află desprins...

Acolo trecutul și viitorul se înfrățesc într-un etern ”acum” și atunci simțim Vocea celui Preafericit care, din adâncul cel mai profund al Finnței noastre, ne invită la ”Nunta Eternă”.

Când discipolul are deja practică în Astro-Teurgie, atunci Zeii Siderali îl acceptă ca Laic și îi înmânează o tunică de culoare gri și un baston. Este tunica Astrologului Esoterist. Este tunica inefabilă a Teurgului. Este tunica Autenticului Alchimist și, pe măsură ce progresează în înțelepciunea sa, primește diferite grade.

Acolo, discipolul va învăța să combine cele mai diverse substanțe alchimice pentru a produce divers evenimente în diferitele Lumi Cosmice.

Rămânem uluiți contemplându-i pe acești Copii Genii ai Stelelor, lucrând în laboratoarele Alchimiste ale Templelor lor, pentru a provoca cele mai diverse întâmplări din Lumea Fizică.


    Samael, lucrătorul Fierului, muncind în forjele lui Marte.

    Anael, Geniul iubirii și al Artei, înăuntrul Laboratorului său, al Iubirii, în steaua Venus, pare un copil de 12 ani, cu părul său blond și chipul rumen.

    Michael, indescriptibil și inefabil, din Inima Soarelui, guvernând tot ceea ce este creeat. Un înspăimântător abis conduce la Inima Soarelui. Care dintre voi are curajul de a coborî prin acest abis, în al cărui adânc palpită viața Sistemului Solar?

    Rafael, Geniul lui Marte, pare un bătrân cu barba lungă și chipul de culoarea focului. Are tridentul atomilor transformativi în mâna sa și acolo, în Templul său de pe Mercur, pare un Monarh teribil, făcând să se cutremure Mintea Cosmică. Cine ar îndrăzni să nu se supună ordinelor sale sacre?

    Și cine este cel cu tunică albă și mantie albă, în fața căruia tremură coloanele de Îngeri și de Demoni? Priviți-l acolo, în Templul lui Jupiter, dând regilor sceptrul și dirijând economia oamenilor. În fața acestui Geniu tremură tiranii. Este Zachariel, Geniul lui Jupiter.

    În centru palidei Luni se afla Templul lui Gabriel, pescarul. El dirijează viața mărilor și lacrimile femeilor. Vreți să învățați să deveniți invizibili? Chemați-l noapte de noapte pentru a pregăti corpul vostru. Să-l aveți pe Gabriel ca devoțiune zilnică.     Un Corp Fizic bine pregătit este un instrument extraordinar pentru practicarea Magiei Practice. Un corp bine pregătit poate deveni invizibil. Într-un corp bine pregătit nu intră glonțul, nici pumnalul.

    Și ce să spunem acum despre Bătrânul Cerului, Seniorul Legii, bătrânul Orifiel?   Ah, Saturn! Tu ești Spada Justiției ce ne atinge din cer! În mâna ta se află viața și averea tuturor oamenilor.


Ascultă-mă bine discipolule, alege întotdeauna planeta cu care vei lucra.

MARTE este Războinic

VENUS, Iubitor

MERCUR, Înțelept

SATURN, Melancolic și concret

LUNA, Maternă

SOARELE, Conducător

JUPITER, Domnul Marilor Personaje


Niciodată să nu intrați în niciunul din aceste Lăcașuri fără a bate mai întâi la ușă.

Magii Negri asaltează Locuințele Cerului. Cei Albi bat mai întâi la ușă. Poarta oricărei stele este Templul Inimă. Vizitatorii intruși intră în stele ca hoții în locuința altuia.

Fii Luminii intră pe poarta Templului-Inimă.

Fii Luminii cer mai întâi permisiunea Stăpânului Casei pentru a-i cunoaște Sălașul.

Templul-Inimă al unei Stele este poarta de intrare și de ieșire a Stelei.

Pământul nostru are de asemenea un Templu-Inimă. Acel Templu este Lăcașul Geniului Pământului, pe acolo intră și ies vizitatorii de pe alte Stele.

Știți cine este Geniul Pământului? Este Domnul nostru Cristos.

Pământul nostru este un mic Luceafăr de culoare albastră aparținător Căii Lactee.

În casa Tatălui meu există multe lăcașuri.”

Fiecare Stea a Cerului este un Lăcaș, iar poarta oricărui Sălaș Celest este Templul-Inimă.

Când, ”afară” din corp, îl invocați pe un locuitor al altei planete, îl veți vedea ieșind din Pământ, iar când se va despărți de voi, îl veți vedea scufundându-se în adâncurile Pământului. Căci el a intrat și a ieșit prin poarta din interiorul Pământului.

De asemenea, puteți să invocați Corpul vostru Fizic de departe: veți îngenunchia pe pământ și vă veți ruga Intimului astfel:

Tatăl meu, aduceți-mi corpul.” (Atunci, Intimul vostru vă va aduce Corpul Fizic.)

Atomii Corpului Fizic vă vor spune: „Sunt Corpul tău Fizic, nu mă cunoști?” Veți rămâne uluiți când veți vedea propriul vostru Corp Fizic față în față și cu haine de dormit, așa cum îl lăsaseți în pat. Ordonați apoi Corpului Fizic astfel:

Așezați-vă pe capul meu și pătrundeți prin Glanda mea Pineală.”


Corpul Fizic se va supune, iar veți rămâne cu Corpul Fizic în orice loc îndepărtat de pe Pământ.

Daca cineva ar intra în acele clipe în camera voastră, nu v-ar găsi. Ar găsi patul gol.

Este indispensabil să duceți Corpul Fizic la Biserica Gnostică în toate zilele de Vineri și de Duminică, în zori, pentru a primi în carne și oase Sfânta Ungere Gnostică. De asemenea puteți duce Corpul Fizic chiar din pat, fără a fi nevoie să-l invocați de departe. Ațipiți vocalizând următoarele mantre:

MIŃA PICA FRASO”.


Apoi, ridicați-vă din patul vostru foarte încet, păstrând somnul. Faceți apoi un micuț salt și, dacă vă veți vedea cum vă umflați și plutiți, atunci ieșiți din casa voastră și îndreptați-vă spre Biserica Gnostică.

Forțele Subconștientului intră în activitate în timpul somnului și, cu siguranță, acele puternice energii sunt cele care ne permit să ”ne punem în Corpul Fizic în Lumea Astrală”. Aceasta este ceea ce se numește Stare de „Jinas”.

Sublimul Guru Huiracocha, Maestrul Arnold Krumm-Heller, ne vorbește în romanul său Roza-Cruce de Starile de „Jinas”. Înțeleptul Krumm-Heller ni-l descrie pe comandantul Montenero primind din mâinile unui „aprod”, sau servitor, un răvaș. Comandantul Montenero a suspinat și a spun: „în sfârșit”. Apoi a ieșit din castelul din Chapultepec, a fluierat de mai multe ori. Atunci, un indigen l-a condus pe comandantul Montenero până la Templul din Chapultepec.

„Este acesta un fenomen al celei de-a Patra Dimensiuni?” a întrebat comandantul. „Da, comandantul meu, profanul nu-și dă seama de aceste lucruri”, a spus indigenul. Astfel, cu corpul în stare de Jinas, Montenero a primit Inițierea sa.

Toate operele ilustrului Krumm-Heller (Huiracocha) sunt un puț de înțelepciune inițiatică, pe care puțini l-au înțeles. Acum a rămas cu noi fiul său, Pasival Krumm-Heller, care s-a bucurat sincer alături de noi cănd a studiat operele noastre intitulate „Căsătoria Perfectă” și „Revoluția lui Bel”. Parsival urmează în mod fidel înțeleapta cărare a tatălui său.

În „Cursul Zodiacal” al lui Huiracocha este cuprinsă cea mai profundă Înțelepciune Inițiatică a secolelor.

Gemenii sunt semn de aer și casa lui Mercur.

Seniorii lui Mercur i-au dat omului Corpul Buddhic sau Sufletul-Spirit. Ierarhiile lui Mercur sunt cele Galbene sau Galben-Aurii.

Gemenii sau semnul Gemenilor, ne amintesc de Sufletele Gemene.

Prima femeie pe care bărbatul a cunoscut-o în Eden, este Sufletul său Geamăn. Sufletele Gemene, viață după viață, trăiesc întâlnindu-se. Împreună ies din Eden și trebuie să se întoarcă împreună în Eden. Când Karma le separă, suferă nespus. Adevărata fericire a căsătoriei este posibilă doar între Suflete Gemene.

Când căsătoria nu se realizează cu Sufletul Geamăn, este o Căsătorie Karmică și se suferă nespus.

Nativii Gemenilor au voință puternică, posedă mult curaj, sunt versatili și le place să călătorească. Viețile lor sunt un amestec de succese și eșecuri. Uneori trăiesc comod, iar uneori trebuie să suporte multă mizerie. Sunt foarte inteligenți și se irită ușor. Defectul nativilor Gemenilor este că vor să rezolve toate lucrurile cu capul. Vor întotdeauna să reducă la tăcere înțeleapta Voce a Inimii și atunci își creează probleme și dificultăți de tot felul.

Practicile Gemenilor sunt următoarele:


PRACTICĂ


Discipolul să se culce orizontal în patul său, să-și relaxeze corpul și să facă cinci inhalări de aer cu intenția ca Lumina să pătrundă acum în bronhiile și plămânii săi. Își va deschide brațele și picioarele cu fiecare inspirație, și își va închide brațele și picioarele cu fiecare expirație. Apoi, așezat într-un fotoliu comod, să-l roage pe intimul său să se deplaseze la Constelația Gemenilor pentru a-i aduce pe Zeii Siderali ai acelor Temple, în scopul de a-i pregăti organismul pentru Magia Practică.


Cu fraternitate, Maestrul lecției voastre:

Samael Aun Weor