Samael Aun Weor .ro - Carti in limba romanaCurs Zodiacalzodia fecioaraFECIOARĂ - din 23 AUGUST până în 22 SEPTEMBRIE


GENII ZODIACALE IADARA și SCHALTIEL

GUVERNEAZĂ INTESTINELE și HIPOGASTRUL

METAL MERCUR

PIATRA SMARALD

PARFUM SANTAL ALB

PLANTA ULM

FLOARE GLORIA DIMINEȚII

PLANETA MERCUR

CULOARE GALBEN

ELEMENT PĂMÂNT

CUVÂNT RAȚIUNE


Iubite discipol,


astăzi am intrat din plin în Constelația Fecioarei, casa lui Mercur și exilul lui Venus.

Vechii Înțelepți divizau Centura Zodiacală doar în 10 semne, căci Fecioara și Scorpionul le considerau, în mod esoteric, un singur semn.

Fecioara, semnul Fecioarei Celeste și Scorpionul, semnul Forțelor Sexuale, într-adevăr, împreună sunt acel minunat Eden de care ne vorbește Biblia. Acesta este Paradisul Oamenilor Virginali; acesta este Paradisul Androginului Perfect. Acesta este Edenul de care ne vorbește Biblia. Edenul este însuși sexul.


”Veniți la noi toți cărora vă este sete, iar noi vă vom da să beți Apa Eternă a vieții.”

”Veniți la noi toți pelegrinii obosiți ai vieții, iar noi vă vom vindeca rănile.”


Fii ai Pământului, ascultați-i pe instructorii voștrii, Fiii Focului!

În acestă grădină delicioasă a Fecioarei și Scorpionului, cei Șapte Șerpi ai Focului vă așteaptă pentru a vă iniția în Marile lor Mistere.


”Cereți și vi se va da, bateți și vi se va deschide.”

Privește, Fiul meu! Aici se află Pecetea Inimii. Celor care vizitează ”Insula noastră Albă” vă vom da să beți din trei pahare, trei Arcane delicioase.

Unul este atât de verde precum smaraldul. Este Forța Sexuală a Fecioarei-Mamă, Isis, Natura.

Altul este atât de albastru precum Cerul. Este Forța Sexuală a Regatului Spiritului.

Și celălalt este ca roua de pe frunze în noapte. Este Forța Sexuală a Absolutului, Inefabilă ...

Aceste trei Arcane ale Edenului le vom da să bea numai celor cărora le este sete, pentru a-și trezi cei Șapte Șerpi Sacri. Celor care beau din cele trei pahare ale noastre, niciodată nu la va mai fi sete și râuri de apă pură vor izvorâ din pântecele lor.

De ce suferă nativii Fecioarei? De ce plâng? De ce nu sunt fericiți în dragoste?

Orice păcat va fi iertat, mai puțin păcatele împotriva Spiritului Sfânt.

Nativii Fecioarei suferă pentru că în vieți trecute au adulterat și au fornicat. Nativii Fecioarei suferă mari decepții amoroase.

În Fecioară, Mercur devine rațional. Rațiunea este a Sufletului Animalic. Sufletul Animalic este Mintea. Mintea este Peștera Dorinței.

Nu se poate ucide dorința fără a o scoate din peștera sa, din bârlogul său.

Imaginați-vă un lac liniștit. Dacă voi aruncați o piatră în acel lac, veți vedea o serie de unde ieșind din centru spre periferie; duceți această imagine la Minte: veți vedea deodată o imagine pornografică; acea imagine trece de la simțuri în lacul Minții voastre și atunci aceasta din urmă reacționeză cu undele sale în fața impactului exterior, iar undele sale lovesc atunci cu putere organele noastre sexuale, producând excitația sexuală ce se consumă în copulație.

Subjugați Simțurile și dominați Mintea pentru a nu reacționa în fața impacturilor externe.

Vizuina Bestiei Dorinței se află în Minte. Marii intelectuali sunt ființe fornicatoare și teribil de pasionale și vicioase.

Ei au dezvoltat Mintea, iar Mintea este Sufletul Animalic.

Marii intelectuali au Sufletul Animalic foarte dezvoltat și robust.

Când în Lumea Fizică acționăm doar sub conducerea Minții-Materie sau a Sufletului Animalic, atunci ne creăm probleme, rămânem prizonieri, suferind nespus. Omul care acționează doar sub conducerea imboldurilor inimii este fericit, niciodată nu-i vor lipsi pâinea, veșmântul și adăpostul; niciodată nu va avea probleme.

Fecioara are influență asupra pântecului.

Forțele ce urcă din pământ, ajungând la pântec, se încarcă cu hormoni adrenali ce le pregătesc și le purifică pentru urcarea lor la Inimă.

Fecioara lucrează asupra Insulelor lui Langerhans, ce secretă insulina, atât de necesară pentru tratamentul diabetului.

În ”Cursul Zodiacal” al Maestrului ”Huiracocha” ni se arată că pe durata acestui semn ”trebuie să facem mici salturi cu pântecul pentru ca forțele ce urcă din pământ să se încarce în pântec cu hormoni adrenali. Poziția trebuie să fie culcat orizontal.”

Exercițiile zodiacale fundamentale pe care le dăm aici provin din Anticele Temple de Mistere și, ca atare, nu sunt patrimoniul exclusiv al nimanui. Totuși, trebuie să-i mulțumim marelui Guru Arnold Krumm Heller (huiracocha), cel care le-a cules și investigat, pentru a ni le fi făcut cunoscute în minunatul său ”Curs Zodiacal”. Pe durata acestui Curs Zodiacal al Fecioarei va trebui să vocalizați zilnic vocala ”U” pentru a dezvolta Centrul Telepatic al Plexului Solar, astfel:


UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

(timp de o oră zilnic)


PRACTICĂ


Așezați-vă într-un fotoliu comod, fixați-vă Mintea asupra Intimului vostru și rugați-l să se deplaseze la Templele Inimă ale Stelelor Fecioarei, pentru a-i aduce în casa voastră pe Zeii Fecioarei, cu scopul ca ei să vă trezească Puterile voastre Virginale și să vă vindece pântecul.

Să aveți certitudinea, iubite cititor, că Zeii Siderali vor veni la chemarea voastră.

Intimul vostru poate intra și ieși din corp de câte ori dorește și, de aceea, el nu este sclav în corp.

El va intra într-adevăr în Templele Siderale, va face salutările de rigoare, așa cum v-am arătat deja în primele lecții și îi va aduce lângă voi pe Zeii Siderali, care vă vor pregăti corpul.

Planetele se mișcă, evoluează și progresează înăuntrul Conștiinței. Templele Siderale se află înăuntrul Conștiinței. Omul este un Zodiac, înăuntrul Conștiinței se găsește Centura Zodiacală. Porțile Templelor sunt înăuntrul Conștiinței. Cei Zece Sephiroți ai Kabalei sunt Sistemul Solar. Cei Șapte Sephiroți inferiori sunt cele Șapte Planete, iar Coroana lui Kether, Chokmah și Binah sunt Ternarul Soare Spiritual.

Acești zece Sephiroți se află înăuntrul nostru și trebuie să învățăm să-i mânuim. Trebuie să învățăm să ne deplasăm la diferitele Stele pentru a cunoaște horoscopul persoanelor.

Conversând cu Zeii Siderali vom cunoaște horoscopul nostru, fără a avea nevoie de atât de mult trâmbițata Astrologie Aritmetică.

Astrologia Aritmetică a fost pentru ”Vârsta Neagră”. Acum a sosit Vârsta ”ASTRO-TEURGIEI”.

Trebuie să învățăm Scânteierea Stelelor, mânuind-o, pentru a vindeca bolnavi. Trebuie să învățăm să lucrăm asupra Pământului, din Templele Siderale. Trebuie să lucrăm asupra Pământului de la cele 12 Semne Zodiacale.

A sosit Era Vărsătorului și cere un nou neam; a sosit deja Vârsta Supra-Omului.

pamantul luceafarPământul este un mic luceafăr albastru. Locuitorii de pe alte planete ale Sistemului Solar, când se nasc sub influența planetei noastre Pământ, sunt Mistici prin natură și iubesc Sacrificiul și Altruismul. Suferă mult în viețile lor și simt multa Iubire pentru tot ceea ce este viu; dar Magii Negrii de pe alte planete, care acceptă numai vibrațiile negative ale luceafărului albastru, numit Pământ, sunt extrem de perverși și criminali.


Cu fraternitate, Maestrul lecției voastre:


Samael Aun Weor.