Samael Aun Weor .ro - Carti in limba romanaCurs Zodiacal

zodia balantaBALANȚĂ  - din 23 SEPTEMBRIE până în 22 OCTOMBRIE


GENII ZODIACALE HADAKIEL și GRASGARBEN

GUVERNEAZĂ RINICHII

METAL MERCUR

PIATRA CRISOLIT

PARFUM GALBAN

PLANTA OIN și CHIPAROS

FLOARE NARCISĂ

PLANETA VENUS

CULOARE VERDE

ELEMENT AER

CUVÂNT IUBIRE


Iubite discipol,


astăzi am intrat în semnul echilibrant al Balanței. Acest semn este casa lui Saturn și Venus.

Planetele: Lună, Mercur, Venus, Soare, Marte, Jupiter și Saturn, trăiesc și palpită înăuntrul Conștiinței noastre.

Sufletul se dezvoltă și se desfășoară înăuntrul acestui sistem Solar, care trăiește în adâncul însuși al Conștiinței noastre.

Între moarte și noua naștere, ”Sufletele Bune” trebuie să se desfășoare înăuntrul fiecăreia dintre Aurele Planetare, ale căror amestecuri formează ceea ce toate cărțile de spiritualism denumesc ”planuri”.

Balanța are influență asupra rinichilor. Balanța este semnul Forțelor Echilibrante, iar în rinichi, Forțele organismului nostru uman trebuie să se echilibreze în mod complet.

Toate Forțele Universului trăiesc căutând echilibrul, iar noi trebuie să învățăm echilibrul tuturor Forțelor.

Nu trebuie să amestecați forțele antagonice,

pentru că din acest amestec rezultă forțe teribil de distructive.”

Fiți atenți la cei ce vă înconjoară și nu trăți într-o casă cu persoane pline de ură sau superficialitate, deoarece amestecul forțelor antagonice creează forțe distructive pentru voi și pentru cei ce conviețuiesc cu voi. Învățați, deci, Forța Echilibrului.

Intelectualii sfârșesc prin a deveni ”țicniți” sau nebuni, fiindcă atentează împotriva Forțelor Echilibrului.

Imaginați-vă o întâlnire de forțe formând un X. Dacă voi vă fixați intens atenția în centrul forțelor ce formează X-ul, atunci ați împiedica circulația acestor forțe care formează X-ul, iar rezultatul ar fi deformarea și ruptura centrului sau nucleului acelui X. Ei bine, să raportăm acest exemplu la om. Orice ființă umană are o înlănțuire de 7 vehicule și, dacă ne concentrăm atenția asupra Minții sau a Corpului Mental, care devine centrul X-ului nostru, rezultatul ar fi ruptura Corpului Mental.

Intelectualii ce au atenția fixată doar în intelect, sfârșesc prin a rupe Corpul Mental. Aproape toți intelectualii au maniile lor, demențe disimulate cu teorii și ”țicneli”.

Odinioară omul era mai simplu și, cum nu avea Intelectul Sufletului-Animalic, percepea Lumea Subtilă și Geniile Planetare.

Oamenii de altădată au crescut spiritual sub influența ”Ursei Mari” și, dacă studenții vor să-și trezească Conștiința trebuie să mediteze în mod intens asupra Ursei Mari. Acea Constelație iradiază puternice Forțe Spirituale iar omul trebuie să învețe să converseze cu Geniile Siderale ale acelei Constelații. Există o cheie pentru a ne deplasa la acea Constelație.

Cheia este a medita în mod profund asupra unei pietre galbene care există în Astral. Faceți această practică în clipele de tranziție dintre veghe și somn și atunci vă veți deplasa în Corp Astral la steaua cea mai mare a Ursei Mari”, unde există o puternică și gigantescă civilizație.

Din secolul XVII Pământul a intrat într-o nouă epocă de Trezire Spirituală. Această trezire va străluci în toată splendoarea ei în semnul Vărsătorului, prezenta eră. Cauza acestei treziri se datorează influenței Marelui Iluminat ”Buddha”, care în secolul XVII s-a transformat în mântuitorul Omenirii Marțiene și s-a crucificat în Forțele lui Marte, pentru a-i mântui pe marțieni și a ajuta Omenirea noastră Terestră cu Forțele ”Buddhico-Marțiene” care acum iradiază de pe Marte. În următoarea lecție vă vom vorbi în mod amănunțit despre Buddha-Marte.

arcan 8 tarot balanta justitiaMichael, Gabriel, Rafael și Orifiel sunt cei Patru Seniori care guvernează Balanța Karmică și cele Patru Vânturi (Nord, Sud, Est și Vest). Aceștia sunt cei Patru Îngeri ai celor Patru Puncte Cardinale ale Pământului. Astrologia Esoterică trebuie să trăiască înăuntrul Legii Perfectului Echilibru.

Luni, Miercuri, Vineri, Duminică, Marți, Joi și Sâmbătă este ordinea adevărată și legitimă a zilelor săptămânii.

Acesta este autenticul și legitimul calendar pe care Secta Romano-Catolică l-a adulterat și nouă ne revine sarcina de a-l reinstaura, pentru a trăi în acord cu Legea Echilibrului. Săptămâna Autentică este bazată pe Legea Adevăratului Echilibru și al Ordinii Planetare.

Trebuie să învățăm să privim cu indiferență alternativele plăcerii și ale durerii, ale câștigului și ale pierderii.

Bhagavad-Gita spune:

Mintea ce urmează simțurile pribege face sufletul atât de invalid precum luntrea pe care vântul o rătăcește pe ape.

Ucide senzația, ne învață Sutta Nipata; privește în același mod plăcerea și durerea, câștigul și pierderea, victoria și înfrângerea.

Nativii Balanței vor trebui să trăiască în mod intens aceste paragrafe prezentate, cu scopul de a transcede durerea. Nativii Balanței sunt foarte abili în orice, dar suferă mult în dragoste, căci iubirile lor și viața lor sunt atât de instabile precum balanța.


PRACTICĂ


Ridicați-vă în picioare, cu picioarele drepte și brațele întinse în lateral în formă de cruce sau de balanță și mișcați-vă îndoindu-vă mijlocul de 7 ori spre partea dreaptă și de 7 ori spre cea stângă, cu intenția ca toate forțele noastre să se echilibreze în rinichi.Cu fraternitate, Maestrul lecției voastre:


Samael Aun Weor.

anubis balanta