Samael Aun Weor .ro - Cărți in limba românăCurs Zodiacal

Zodia ScorpionSCORPION - din 23 SEPTEMBRIE până în 22 OCTOMBRIE


        GENII ZODIACALE: HADAKIEL și GRASGARBEN

        GUVERNEAZĂ: RINICHII

        METAL: MERCUR

        PIATRA: CRISOLIT

        PARFUM: GALBAN

        PLANTA: OIN și CHIPAROS

        FLOARE: NARCISĂ

        PLANETA: VENUS

        CULOARE: VERDE

        ELEMENT: AER

        CUVÂNT: IUBIRE


Iubite discipol,


am ajuns in imperiul omnipotent al Forței si al Puterii. Acum vrem doar sa vorbim in limbajul maiestatilor si al puterii.

Acum vrem doar sa intelegem omnipotența forței. Acesta este regatul teribilului Pluton, Imperiul Omnipotent al Forței si al Magului. Acesta este Ignicul Lăcas al razboinicului Marte.

Legiuni ale Pământului! Legiuni ale Aerului! Legiuni ale Apelor ! Legiuni ale Focului!

Supuneti-va noua!

Scorpionul guverneaza organele sexuale si in acestea se afla intreaga putere a magului. Scorpionul este casa lui Marte si a vizitatorului Pluton.

Spunem vizitator pentru ca acest terbil Geniu al Magiei Practice nu este din acest Sistem Solar; este doar un vizitator care ii ajuta pe toti razboinicii Cărării Pietroase.

In interiorul maiestuosului său Templu-Inimă vedem doua enorme bile simbolice. Priviti-l acolo ! Fața sa voalata este terbil de divină si emană Omnipotența Puterii.

Pluton vine la chemarea inițiatului cand Forțele Negre ne ataca. Pluton ne poae apara de Tenebrosii Seniori ai Magiei Negre. Priviti-l acolo ! si-a lansat bila in fața sa si vine la chemarea suplicantului.

Fii ai Pământului ascultati-i pe instructorii vostrii, Fii Focului!

Acum iubite discipol, vă vom înmâna cheia supremă a MARELUI ARCAN. Secretul omnipotent al lui Kundalini:

Kundalini se trezeste cu Magia Sexuala. In clipe de iubire in care perechea simte delicii inefabile, va trebui sa va uniți sexual cu soția voastră și să pronunțați pe durata acestei uniuni puternicele mantre ale lui Kundalini, așa cum le-am primit eu de la Îngerul de comandă numit Aroch.

Aceste mantre sunt urmatoarele:

KANDIL-BANDIL-rrrrrrrrrrrrrrrr

Se vor vocaliza sub formă de cântec, alungind sunetul vocalelor si ridicând vocea la prima silabă a fiecarui cuvant si coborând-o la a doua silabă. Litera "R" se pronunță cu voce inaltă si ascuțită, ca vocea unui copil, prelungind sunetul, ca si cum ar fi sunetul unui motor sau al unei mori cand rămâne fara graunțe de macinat, care produce un sunet ascutit si slab.

Ascultati bine! Acestea sunt mantrele cele mai puternice care se cunosc in intregul Infint pentru a trezi Kundalini.

Le veti putea vocaliza deasemenea si cu mintea si sa va retrageți din uniunea cu soția voastră Sacerdotesă fără ejaculare semnială. Dorința înfrânată va face sa urce Energia voastra in sus, spre cap, si astfel va veti trezi Kundalini si vă veți preschimba in Zei.

Acum vă voi transcrie cateva paragrafe din Lectia a 8-a din Cursul Zodiacal al V. M. Arnold Krumm-Heller, Guru (Huiracocha), Arhiepiscop al Bisericii Gnostice, cu scopul ca discipolii nostrii sa inteleaga bine aceste invataturi; sa vedem:


"În locul coitului ce ajunge la orgasm, trebuie să-și dăruiască reciproc dulci mângâieri, fraze drăgăstoase și delicate atingeri menținând în mod constant Mintea îndepărtată de Sexualitatea Animalică, menținând cea mai Pură Spiritualitate, ca și cum actul ar fi o adevaratș ceremonie religioasă.

Totuși, bărbatul poate și trebuie să-și introducă penisul și să-l mențină în sexul feminin pentru ca ambilor să le survină o senzație divină, plină de bucurie, ce poate dura ore întregi, retrăgându-l în momentul în care se apropie Spasmul pentru a evita ejacularea Seminței; în acest mod, vor avea de fiecare dată mai multă dorință de a se mângâia.

Aceasta se poate repeta ori de cate ori se va dori, fără ca oboseala să intervină vreodata, ci din contră, este cheia magică pentru a fi zilnic reîntinerit, menținând corpul sănătos și prelungind viața cu această magnetizare, căci este o sursă de sănătate.

Știm că Magnetismul Obișnuit, magnetizatorul comunică fluide subiectului, și dacă primul are aceste forțe dezvoltate, poate să-l însănătoșească pe al doilea.

Transmiterea Fluidului Magnetic se face de obicei prin mâini sau prin ochi, dar este necesar să spunem că nu există un conductor mai puternic, de mii de ori mai puternic, de mii de ori superior celorlator, decât membrul viril și vulva, ca organe de recepție.

Dacă multe persoane practică aceasta, în jurul lor se răspândește forță și succes pentru toți cei care se pun în contact comercial sau social cu ei, dar în Actul de Magnetizare Divină, sublim, la care ne referim, ambii, bărbat și femeie, se magnetizează în mod reciproc, fiind unul pentru altul ca un instrument muzical care, fiind atins, lansează sau scoate sunete prodigios de misterioase și dulci armonii. Coardele acelui instrument sunt răsfirate prin întreg corpul, iar buzele și degetele sunt principalele sale arcușuri, cu condiția ca puritatea cea mai absolută să prezideze acest act, fiind cea care ne face Magi în această clipă supremă".


Aceste paragrafe, ale celei de-a 8-a lecții a sublimului Huiracocha, cuprind secretul suprem al Marelui Arcan, de care ne vorbește atât Eliphas Levi, fără a fi îndrăznit niciodată să-l divulge.

Aceasta este cheia pentru a trezi Kundalini și a deveni Mag.

"Kundalini este Șarpele Ignic al Puterilor Noastre Magice."

Kundalini este Focul Solar inchis in interiorul unui sac membranos in osul coccigian, înăuntrul regiunii sacre, care este baza Coloanei Vertebrale.

Kundalini este Focul Sexual. Kundalini este Focul Spiritului Sfânt. Kundalini este Spada Înflăcărată a Heruvimului ce pazește intrarea Edenului. Acesta este motivul pentru care Maestru Huiracocha spune in opera sa magistrală intitulată "Biserica Gnostică": "Trebuie sa profitam la maxim de Maduvă și de Sămânță, fiindca acolo se afla mântuirea omului." În "Trandafirul Esoteric", Maestru spune referindu-se la Sămânță:

grail alchimie"Ridicați bine cupele voastre și aveți grijă să nu varsați nici macar o singură picatură din prețiosul vostru lichid."

Dorinta înfrânată va transmuta Sămânța în Energie Cristică, iar aceasta Energie, la randul ei, se bipolarizează în Pozitivă si Negativă pentru a urca prin două canale nervoase situate la dreapta si la stânga Măduvei Spinării; aceste canale spermatice sunt numite in India IDA si PINGALA.

Canalul din dreapta este Pozitiv si pe acolo urcă Atomii Solari. Canalul din stânga este Lunar, si pe acolo urcă Atomii Lunari.

Ida si Pingala ies dintr-un Centru Sacru numit "Triveni", situat deasupra lui Medulla Oblongata.

Sămânța se transmută în Energii Cristice.

Acea energie este Vinul de Lumină; acel Vin de Lumină ne transforma in Budhasi Vii.

Cele două canale, Ida si Pingala, rasună cu nota muzicală a Gongului Chineesc, adică Fa-ul muzical.

Maduva Spinării, cu cele doua cordoane nervoase ale sale, este Cordonul Brahmanic. Măduva Spinării este Bastonul lui Brahma, Toiagul lui Aaron, Bastonul Patriarhilor, Toiagul lui Moise, Sceptrul Regilor Divini, și Bastonul de Bambus cu 7 noduri al Yoghinilor din India.

În miracolul pe care Cristos l-a făcut la Nunta din Cana, se afla secretul pentru a trezi Kundalini. "Transmutarea apei în vin" se realizează la nunți pe durata transei Magiei Sexuale; cu efortul înfrânat, Apa (Sămânța) se va transmuta în Vin de Lumină Alchimist.

alchimieCand Atomii Solari si Lunari ai Energiei noastre Seminale intră in contact in centrul coccisului, atunci Șarpele incepe sa se miște, producând o mare durere in coccis; rupe sacul membranos si intră in măduvă printr-un orificiu care la persoanele obișnuite rămâne inchis.

Vaporii ce se ridică din Sămânță deschid acel orificiu, care este poarta Canalului Sushumna. Acest canal inaintează de-a lungul Măduvei Spinării până la capătul vertebrelor cervicale; pe acolo urcă Șarpele Ignic sau Focul Lichid al lui Kundalini. Acel Foc Sacru urcă printr-un fir fin ce îi servește drept conductor înăuntrul canalului măduvei.

Ascensiunea lui Kundalini este reglată prin focurile inimii. Vertebrele spinale sunt denumite in ocultism "Canioane" sau "Piramide".

Fiecare Canion are numele său ocult și puterile sale.

Coloana Vertebrală are 33 de Canioane si 33 de Atomi Divini. Ascensiunea lui Kundalini se realizează "Canion după Canion, "Grad după Grad".

Fiecare Canion costă terbile probe in Lumea Reală si in Lumea Astrală. Acesta este drumul amărăciunii si al martiriului de nedescris.

De la finul fir al măduvei pleacă ramificatiile nervoase ce leagă Chakrele cu măduva.

Kundalini aprinde toate Florile de Lotus sau Chakrele organismului nostru, pe masură ce urcă "Canion după Canion".

De-a lungul celor trei Canioane trecem prin toate Camerele Marii Loji Masonice din Lumea Astrală.

Camere Externe sunt Misterele Minore, iar Camerele Interne sunt Misterele Majore.

Discipolul trebuie sa invețe saluturile masonice de la propriul său Intim; "Maestru Intern" va trebui sa i le arate. Grosimea lui Kundalini depinde de cantitatea de Energie Sexuală depozitată. Culoarea lui Kundalini depinde de idiosincrazia psihologică a discipolului.

Kundalini urcă pe masură ce practicam Magia Sexuala si pe masură ce ne Sanctificăm căci, dupa cum am spus, ascensiunea depinde de Meritele Inimii.

Trebuie sa însumăm defectele proprii si să-i dedicăm 2 luni fiecarui Defect in ordine succesivă, până vom termina cu toate defectele. Aceasta regulă simplă este cheia pentru a face sa urce Kundalini, pentru că atunci discipolul iese triumfator in toate Probele Astrale si Fizice, si iși castigă rapid Canioanele, unul dupa altul.

O singură Ejaculare sau Scurgere Seminală este de ajuns pentru a arde o siguranță, adica pentru a se topi firul nervos pe unde urca Kundalini; atunci focul cade cu unul sau doua Canioane, dupa mărimea greșelii și, in consecință, se pierd puterile obtinute.

Domnul nostru Cristos mi-a spus: "Discipolul nu trebuie să se lase ca cadă, pentru că discipolul care se lasă să cadă, trebuie sa lupte foarte mult a recupera ceea ce a pierdut".

De-a lungul Inițierilor Misterelor Minore, discipolul trebuie sa treaca prin intreaga tragedie a Golgotei; in final va urca pe Golgota Inaltei Inițieri unde va fuziona cu Intimul său si se va converti in Maestru al Lojii Albe.

Inalta Inițiere este fuziunea a doua principii: Atman-Buddhi sau cele Cinci Principale Inițieri ale Misterelor Majore. (1)

Cu prima obtinem fuziunea lui Atman-Buddhi si cu cea de-a 5-a îi adaugăm acestei fuziuni Manas-ul si astfel, Septenarul se reducea la o Triada: "Atman-Buddhi-Manas".

Exista un total de 9 Inițieri ale Misterelor Majore.

Atman este Ființa. Atman este Intimul. Atman este Ingerul nostru Intern, iar Buddhi este Sufletul-Spirit al nostru.

Cand Intimul si Sufletul-Spirit fuzionează se naște un nou Maestru al omenirii si cand acestei fuziuni i se adauga Manas-ul sau Sufletul Uman, atunci de naște un nou preafericit.

Mântuirea incepe in afara Eului Inferior si se termină in afara Eului Inferior.

Am vorbit deja la Fecioară despre cei Șapte Șerpi ai Edenului. Avem 7 Corpuri si 7 Șerpi de Foc. Fiecare dintre cele 7 Corpuri are Kundalini al său, Șarpele său.


Primul Șarpe deschide cele 7 Biserici situate in Corpul Fizic. Un corp Fizic Cristificat si Stigmatizat fuzioneaza cu Intimul in mod inevitabil.


Al 2-lea Șarpe apartine Corpului Eteric si ne conduce la cea de a 2-a Inițiere a Misterelor Majore; această inițiere ne conferă puterea de a calatori in Corpul Eteric sau Soma-Puchicon de care ne vorbeste Max Heindel.


Al 3-lea Șarpe corespunde Corpului Astral si ne deschide in întregime toate Chackrele, Roțile sau Discurile Corpului Astral si corespunde celei de-a 3-a Inițieri a Misterelor Majore.


Al 4-lea Șarpe corespunde Corpului Mental si ne permite să cristificăm Mintea. Mintea-Cristos ne conduce la cea de a 4-a Inițiere a Misterelor Majore si ne conferă gradul de Arhat.


Al 5-lea Șarpe aparține Corpului Cauzal, din care extragem Sufletul Uman pentru a-l fuziona cu Atman-Buddhi. Aceasta este cea de a 5-a Inițiere si ne conferă gradul de Aseka.


Al 6-lea Șarpe apartine lui Buddhi. Acest al 6-lea Portal este ca un vas de alabastru alb si transparent, înăuntrul căruia arde Focul Intimului. Tu ești acest vas arzând acum cu Focul celui de-al 6-lea Șarpe al tău.


Al 7-lea Șarpe apartine chiar Corpului Intimului.

Din Corpul Fizic extragem prin intermediul lui Kundalini "Sufletul-Conștiință" care, absorbit înăuntru lui Buddhi, fuzionează cu Intimul. Din Corpul Eteric extragem prin intermediul auriului Kundalini al acestui corp, Sufletul-Sapient.

Din cel Astral extragem prin intermediul lui Kundalini alb ca zapada al acelui vehicul, Sufletul Conștient. Din Corpul Mental extragem prin intermediul lui Kundalini corespunzator acestuia un Rezumat Animic al Corpului Mental. Din cel Cauzal sau Corpul Voinței extragem un Comprimat Animic sau Sufletul-Uman. Ceilalti 2 Șerpi ne conduc pană la fericirea inefabilă a Nirvanei. Acestea sunt cele 7 Grade de Putere a Focului. De-a lungul acestor 7 Portaluri domnește doar teroarea Iubirii si a Legii.


Inițierile a 8-a si a 9-a ne duc spre Regiunile Inefabile ...

Inițierea a 8-a o au Buddhașii Pratieka, iar cea de a 9-a apartine gradului de Rege al Lumii.


Construcția sistemului spinal și a măduvei este analoagă în fiecare dintre cele 7 Corpuri. Fiecare din cele 7 Corpuri este un organism complet, toate cele 7 Măduve se întrepătrund fără a se confunda.

A 7-a Inițiere ne conferă gradul de Mahachoan. Mahachoan-ul se transformă în Gardian al Arhivelor Akashice și în Conducător al muncilor Marii Loji Albe.

Apele Hoang-Ho -ului, trecând torențial, intonează Gongul, adică nota Fa a Naturii care ne face să vibreze Kundalini, in râul sacru al vieții.

Buddha, mântuitorul lui Marte, iradiază acum de pe această planetă Forța Buddhică, care odată cu Scorpionul intră în sistemul nostru seminal și ne mișcă stimulentul Cristificării. Atomii Buddhici inundă canalele seminifere. Atomii Buddhici umplu Vehiculele noastre Interne si saturează cu forța lui Marte aceleasi structuri interne.

Buddha a devenit razboinic, acum iradiază de pe Marte puternica sa Energie "Buddhico-Martiană".

Ce minune a creației !

Buddha a devenit razboinic !

Atomii Buddhico-Marțieni vor produce Vârsta Intuiției (Vărsător).

Principiul nostru Buddhic este Conștiința Superlativă a Ființei; este Sufletul-Spirit. Acum, Forța Razboinică a lui Marte a devenit Buddhică si pretutindeni vor aparea Eroii Luminii.

Marte, in Scorpion, face acum sa ajungă Atomii lui Buddha până la sistemul nostru seminal, pentru a obține Cristificarea omului. Atomii Buddhici, sub forța lui Marte, ne vor transforma in Cristoși vii.

Buddha, Cristosul Marțienilor, palpită acum înăuntrul sistemului nostru seminal. Corpul nostru si Atomii nostrii Buddhici ne conferă darul de a "simți" Cunoașterea Supremă. Conștiința Buddhică este acum razboinică si a dat naștere unui nou tip de razboinici, cei ai Luminii, paladinii Noii Ere. Din războaiele acestui secol va apărea Noua Era, pentru că Marte este acum "Buddhic".

Sacrificiul lui Buddha pe Marte a fost ca si cel al lui Cristos printre noi. Buddha s-a pregătit pe Pământ pentru a se converti apoi in Cristosul Marțienilor.

Nativii Scorpionului au voința puternică, dar trebuie sa lupte împotriva defectului mâniei, al ranchiunei si al răzbunării. Nativii Scorpionului sunt: fie total caști, fie total fornicatori. Înainte de 30 de ani trec intotdeauna printr-o amărăciune.

Piatra, Topazul. Culoarea, Roșu Intens. Metalul, Fierul.

Fii ai oamenilor ! Vreți să intrați în fericirea inefabilă a Nirvanei ?

Vreți să vă preschimbați in Zei ? Vreți să vă transformați în Cristoși ? Vreți să vă eliberați din Roata Nașterilor și a Morților ?

Aici v-am dat cheia Magiei Sexuale! Ce vreți mai mult ?


Cu fraternitate, Maestrul lecției voastre:


Samael Aun Weor.(1) Samael Aun Weor menționează în această a treia carte a sa, doar primele Cinci Mari Inițieri de Mistere Majore. Ulterior, când a intrat în procese inițiatice mai profunde, a descris amanunțit cele Opt Mari Inițieri de Mistere Majore. Pentru o astfel de descriere citiți ”Cei Trei Munți” de Samael Aun Weor.