Samael Aun Weor .ro - Carti in limba romanaCurs Zodiacal

HARTA COSMOGRAFICĂ AUTENTICĂ

harta_cosmografica_autentica horoscop

Harta Cosmografică Autentică este imprimată în organismul uman. Pieptul este Mercurul nostru, Saturn pântecul, inima - Soarele organismului nostru, iar FIOR-ul, organele sexuale.

Horoscopia de bâlci, horoscopia aritmetică, este bună doar pentru vrăjitoare și țigănci, dar nu pentru oameni serioși, și câtuși de puțin pentru Inițiați, căci un Inițiat autentic nu s-ar ocupa nicidata cu aceste ”jargoane”.

Planetele evoluează, trăiesc și palpită în Conștiința noastră și toate mișcările stelare se înregistrează în Harta Cosmografică Autentică a organismului omenesc. Cele Douasprezece Porți Zodiacale ale acestuia ne permit să pătrundem în fiecare din cele Douăsprezece Constelații Zodiacale.

Stelele se susțin pe Conștiința Cosmică, iar această Conștiință se află în noi înșine, aici și acum. Astfel deci, repetăm, stelele se află în conștiința noastă, nu în afară, iar Horoscopul Autentic al ființei umane este scris în Harta Cosmografică a propriului său corp.

Cele patru cuvinte oculte (VARON, INTIRIL, VARAN, IMPURIL) cuprind pronosticul exact al eclipsei din 11 iulie 1953. Acea eclipsă are loc în conștiința noastră, iar rezultatele lor exacte le pot cunoaște acei Astrologi Inițiați care vorbesc Limba Sacră și știu să citească Harta Cosmografică.

Adevăratul Astrolog trebuie să fie un Alchimist al Razelor Stelare. Altfel nu ar putea combina diferitele substanțe și săruri pentru a modifica Razele Stelare și cristaliza evenimente în Lumea Fizică.

Poate fi Astrolog Autentic doar cel care știe să citească Harta Cosmografică a organismului uman.

Omul a început evoluția sa în Leu și va termina evoluția sa în Leu. Întreaga evoluție a omului se află scrisă în Harta Cosmografică a propriului său organism.


Samael Aun Weor