Capitolul 13

FARMECE


inteleptul solomon1. –Fiindcă era ziua de naștere a surorii mele, am ajuns acasă la ea unde nu fusesem de destul de mult timp pentru că ea o frecventa la fiecare 8 zile. Am găsit-o destul de bolnavă fără a ști în mod sigur ce avea; ea îmi explica faptul că de mai demult se simțea așa doar noaptea și nu putea dormi fiindcă nu putea să respire; când vroia să citească o anumită carte esoterică ce i se împrumutase, se simțea așa de rău că nu putea să o citească, decât zicând conjurarea celor 7 pe care i-o dădusem eu și chemându-vă pe dumneavoastră. Văzând-o atât de bolnavă, în mod intuitiv am luat două ouă și am curățat-o cu ele spunând Conjurarea celor Șapte a Înțeleptului Solomon pe care ne-o predaserăți dumneavoastră. După câteva minute ea s-a simțit bine și a putut respira perfect.

Doresc ca dumneavoastră să-mi spuneți dacă am făcut bine și cărui fapt s-a datorat acea boală?

R. –Nu este nici o îndoială că tenebroșii obișnuiesc să atace persoanele care caută cărarea luminii; este clar că în lumea invizibilă trăiesc puterile tenebrelor; ele veghează și când văd că un suflet încearcă să le scape din gheare, atunci se străduiesc să-l abată, să-l îndepărteze de drumul luminos.

Ați făcut foarte bine vindecând-o pe sora dumneavoastră; nu este nici o îndoială că oul folosit în modul în care dumneavoastră ați făcut-o avea o anumită putere magică minunată; permite eliminarea anumitor larve și fluide de tip malefic care obișnuiesc să se acumuleze în atmosfera persoanelor, provocând diverse indispoziții.

Este necesar ca persoanele care citesc aceste rânduri să cunoască acea Conjurare a celor Șapte a Înțeleptului Solomon pe care ați folosit-o pentru a-i alunga pe tenebroșii care o atacau pe sora dumneavoastră; Conjurarea este așa:


ÎN NUMELE LUI MICHAEL, FIE CA JEHOVAH SĂ-ȚI PORUNCEASCĂ ȘI SĂ TE ÎNDEPĂRTEZE DE AICI, CHAVAJOTH!

ÎN NUMELE LUI GABRIEL, FIE CA ADONAÍ SĂ-ȚI PORUNCEASCĂ ȘI SĂ TE ÎNDEPĂRTEZE DE AICI, BELIAL!

ÎN NUMELE LUI RAPHAEL, DISPARI DIN FAȚA LUI ELIAL, SAMGABIEL!

PRIN SAMAEL SABAOTH ȘI ÎN NUMELE LUI ELOHIM GIBOR, ÎNDEPĂRTEAZĂ-TE, ANDRAMELECK!

PRIN ZACHARIEL ȘI SACHIEL-MÉLEK, SUPUNE-TE ÎN FAȚA LUI ELOAH, SANAGABRIL!

ÎN NUMELE DIVIN ȘI UMAN AL LUI SCHADDAI ȘI PRIN SEMNUL PENTAGRAMEI PE CARE O AM ÎN MÂNA DREAPTĂ, ÎN NUMELE ÎNGERULUI ANAEL, PRIN PUTEREA LUI ADAM ȘI EVA, CARE SUNT IOT-CHAVAH, RETRAGE-TE LILITH! LASĂ-NE ÎN PACE, NAHEMAH!

PRIN SFINȚII ELOHIM ȘI ÎN NUMELE GENIILOR CASHIEL, SEHALTIEL, APHIEL ȘI ZARAHIEL, LA PORUNCA LUI ORIPHIEL, RETRAGE-TE DIN NOI MOLOCH! NOI NU-ȚI VOM DA COPIII NOȘTRI CA SĂ-I DEVOREZI.

AMIN. AMIN. AMIN.


Trebuie să învățăm pe dinafară această conjurare și să o folosim în momentul în care este nevoie; dumneavoastră ați știut să o folosiți la momentul oportun.

2. –În altă zi m-am întors acasă la ea cu un alt frate Gnostic, pentru că am văzut-o foarte posomorâtă, și împreună am ars sulf, tămâie și smirnă în toată casa; am pus Pentagrama esoterică pe care dumneavoastră mi-ați magnetizat-o și am făcut lanțuri chemându-i pe toți Maeștrii Frăției Albe pentru ca ei să acorde ajutor.

Dumneavoastră credeți că a fost bine?

Alessandro CagliostroR. –Fumigațiile sunt foarte utile pentru a curăța atmosfera caselor. Sulful, de exemplu, dezintegrează larve; celelalte fumigații trebuie să știm să le folosim. Dumneavoastră trebuia să ardeți sulf timp de 9 zile consecutive, pentru a purifica atmosfera acelei case, curățând-o de larve astrale și apoi, să fi continuat cu celelalte fumigații, deoarece tămâia și smirna sunt foarte utile, însă nu se amestecă cu sulful, sunt incompatibile.

Contele Cagliostro îi invoca pe cei patru sfinți sau patru Îngeri care, situați în cele patru puncte cardinale ale pământului, guvernează întregul destin al ființelor umane.

Nu este nici o îndoială că Conte Cagliostro folosea de asemenea pentru aceasta fumigațiile; oferea laur Geniului luminii care trăiește în Orient, mirt Îngerului din Occident, tămâie Regelui din Nord, smirnă Regelui din Sud. Într-un caz de mare necesitate se pot invoca acești patru sfinți, oferindu-le fumigațiile corespunzătoare fiecăruia și cerându-le din toată inima ajutorul năzuit.DINCOLO DE MOARTE - Samael Aun Weor