Samael Aun Weor - Carti in limba romanaTratat Ezoteric de Teurgie

Capitolul 2 - CONJURAREA CELOR ȘAPTE


Una dintre conjurările cele mai puternice pe care ne-a lăsat-o regele Solomon este ”Conjurarea celor Șapte”.

Noi ne-am propus să investigăm personal întreg conținutul ezoteric al Conjurării celor Șapte. Aceste investigații de Înaltă Teurgie le realizăm în Lumile Superioare Este necesar să avem conștiință deplină asupra conținutului esențial al acestei rugăciuni pe care înțeleptul Solomon ne-a adus-o din timpuri străvechi. Sunt mulți magi care, atât în trecut cât și în prezent, au utilizat aceste Conjurări. Totuși, conținutul esențial al acestora trebuie să-l cunoaștem pentru a lucra în mod conștient în ritualurile de Înaltă Magie. Din toate aceste motive, avem nevoie să investigăm profund ezoterismul Conjurării celor Șapte.

În continuare, dăm cititorilor noștri Conjurarea celor Șapte.

Să o vedem:


ÎN NUMELE LUI MICHAEL, FIE CA IEHOVAH SĂ-ȚI PORUNCEASCĂ ȘI SĂ TE ÎNDEPĂRTEZE DE AICI CHAVAJOT!

ÎN NUMELE LUI GABRIEL, FIE CA ADONAI SĂ-ȚI PORUNCEASCĂ ȘI SĂ TE ÎNDEPĂRTEZE DE AICI BELIAL!

ÎN NUMELE LUI RAPHAEL, DIPARI DIN FAȚA LUI ELIAL, SAMGABIEL!

PRIN SAMAEL SABAOTH, ȘI ÎN NUMELE LUI ELOHIM GIBOR, ÎNDEPĂRTEAZĂ-TE ANDRAMELECK!

PRIN ZACHARIEL ȘI SACHIEL-MELEK, SUPUNE-TE ÎN FAȚA LUI ELVAH, SANAGABRIL!

ÎN NUMELE DIVIN ȘI UMAN AL LUI SHADDAI ȘI PRIN SEMNUL PENTAGRAMEI PE CARE O AM ÎN MÂNA DREAPTĂ, ÎN NUMELE ÎNGERULUI ANAEL, PRIN PUTEREA LUI ADAM ȘI EVA, CARE SUNT IOT-CHAVAH, RETRAGE-TE LILITH, LASĂ-NE ÎN PACE NAHEMAH!

PRIN SFINȚII ELOHIM ȘI ÎN NUMELE GENIILOR CASHIEL, SEHALTIEL, APHIEL ȘI ZARAHIEL, LA PORUNCA LUI ORIPHIEL, RETRAGE-TE DIN NOI MOLOCH!

NOI NU-ȚI VOM DA COPIII NOȘTRII CA SĂ-I DEVOREZI.

AMIN. AMIN. AMIN.


Examinând atent această conjurare a celor Șapte, vom putea să vedem, iubiți cititori, maniera în care este scrisă.

Cu siguranță, munca pe care o aveam în față era destul de costisitoare, anevoioasă și dificilă. Spiritismul cu mediumii săi, sincer, nu ne-a servit, pentru că noi doream să vedem, să atingem și să palpăm toate entitățiile care figurează în această Conjurare a Înțeleptului Solomon.

Cercul Goetic de evocații negre și de pacte nu ne-a servit nici atât, pentru că nici unul dintre noi nu dorea să cadă în abisul Magiei Negre.

Așader, doar Înalta Teurgie putea să ne rezolve toate aceste probleme.

Am început prin a studia în Lumile Superioare prima conjurare care literal spune astfel:


În numele lui Michael, fie ca Iehovah să-ți poruncească și să te îndepărteze de aici, Chavajoth!”


Michael este Geniul Soarelui și asta o știe orice ocultist avansat. Jeovah este Regentul Lunii, guvernează Edenul și ne așteaptă pe toți în Paradis.

michael arhanghel mihail

Ne lipsea așadar să-l cunoaștem pe Chavajot. Cine să fie acest straniu personaj? De ce trebuia să-l conjurăm în numele lui Jehovah? De ce trebuia să-l numim pe Michael în această conjurare? Ce entitate tenebroasă să fie aceasta?... Indubitabil toate aceste enigme ne nelinișteau. Doream să lămurim această chestiune! Nu am fi dorit să continuăm să fim automați, repetând o Conjurare al cărui conținut nu îl cunoșteam.

Acela a fost momentul când ne-am hotărat să investigăm.

Am ieșit după voință din corp. În corpul nostru astral am mers de-a lungul unui drum singuratic. Pe măsură ce mergeam l-am invocat pe misteriosul personaj Chavajot, menționat de marele rege Solomon. Trebuie să mărturisim că în această invocație a trebuit să utilizăm măreața și suprema ”Chemare a lui Petru d'Apona”.

Să o vedem:


HEMEN ETAN! HEMEN ETAN! HEMEN ETAN!

EL, ATI, TITEIP, AZIA, HYN, TEU, MINOSEL, VAY, ACHADON, VAY, VAA, EYE, AAA, EIE, EXE, A EL EL EL A! HG! HAU! HAU! HAU! VA! VA! VA! VA! CHAVAJOT!

AIE SARAYE, AIE SARAYE, AIE SARAYE! PER ELOHIM ARCHIMA, RABUR, BATHAS SUPER ABRAC RUENS SUPERVENIENS ABEOR SUPER ABEOR CHAVAJOT! CHAVAJOT! IMPERO TIBI PER CLAVEM SALOMONIS ET NOMEN MAGNUM SEMPHAMPHORAS.


Rezultatul a fost minunat…! La marginea drumului ne-am intalnit cu o sculptura olimpica, solemna. Parea daltuita de un Praxiteles! Chipul sau era asemanator lui Apolo, grecul. Curbura picioarelor sale, profilul mainilor sale... toata euritmia acelei sculpturi putea sa rivalizeze cu cea a lui Venus din Milo! Totusi ... era ceva straniu in acea prea frumoasa sculptura! Acea pretioasa efigie umana era imbracata cu o tunica de culoarea sangelui care, formand frumoase cute, exotice si fatale, ajungea pana la talpi! Am inteles ca ne gaseam in fata polului opus al lui Jehova... Ne aflam in fata inspaimantatorului si teribilului Chavajot! Intinzand mana dreapta spre acea bestie maligna si seducatoare, cu voce tare am conjurat-o, spunand:


"In numele TETRAGRAMMATON-ului, eu te conjur, Chavajot!"


Si, terminand de pronuntat aceste cuvinte, am vazut cu mare surpriza acea sculptura maligna si frumoasa infuriindu-se in mod teribil impotriva noastra . Apoi, inaintand inspre noi, ne-a atacat cu puterea sa hipnotica oribila. Si ne-a insultat intr-un mod groaznic. Cuvintele sale erau realmente scarboase, demne doar de Marea Prostituata, al carei numar este 666.

Lupta a fost teribila. Noi a trebuit sa ne aparam cu toate fortele noastre spirituale, pentru a-l face sa se retraga pe acel teribil demon de o frumusete maligna. In final am triumfat si inspaimantatorul personaj, care a luat forma unei prostituate, s-a ascuns intr-o taverna pe a carei tejghea se vedeau doar pahare si sticle de bautura.

Iata aici Magia Neagra! Iata Abisul!

Ne-am intors la corpul fizic dupa ce l-am cunoscut pe acest personaj al Tenebrelor. Prin culoarea tunicii sale, prin limbajul murdar si prin toate activitatile acelui sinistru personaj, am ajuns la concluzia ca era exact antiteza Domnului Jehova.

Acum am dori sa aprofundam ceva mai mult! Am dori sa cunoastem indeletnicirile concrete carora li se dedica Chavajot.

Intr-o alta noapte, noi, investigatorii, am abandonat corpul, cu scopul de a conversa mai de aproape de antiteza Domnului Jehova. Am facut, ca intotdeauna, uz de marea Chemare a lui Petru d’Apona.

Dupa cateva minute am ajuns pe drumul unui sat necunoscut. O multime de persoane mergeau si veneau de ici colo. Pe masura ce invocam, am putut sa apreciem cu usurinta puterea Cuvantului. Verbul poate sa transforme toate lucrurile... Ne-am schimbat planul. Ne-am scufundat in aceste regiuni atomice unde locuiesc Principii Tenebrelor! Observand atent, ne-am dat seama ca cineva se indrepta spre noi cu pas ferm si hotarat. Era Chavajot…! Acel sinistru personaj s-a imbracat cu tunica sa de culoarea sangelui si s-a indreptat spre noi. Atunci l-am conjurat, spunandu-i astfel:


In numele lui Jupiter, Tatal tuturor Zeilor, eu te conjur, Chavajot, TE VIGO CO SILIM !”


Aceste mantre au un efect cutremurator. Chavajot, ca ranit de un trasnet mortal, si-a ridicat bratul ca pentru a se apara. Inaintand cativa pasi, ne-am indreptat spre el si i-am dat mana, ca semn Prietenesc. El, atunci, pe ton nerespectuos si folosind calificativa aplicabile doar prostituatelor, ne-a cvitintrebat despre sotiile noastre. Noi, cu aparenta senina si fara sa ne lasam dusi de nici o reactie emotiva sau sentimentala, i-am raspuns acelui personaj ca sotiile noastre sunt foarte bine ... multumim! Apoi i-am aratat ca noi doream sa-i fim prieteni. Sinistrul personaj s-a aratat satisfacut si apoi a venit cu noi inspre caverna sa tenebroasa. Am mers mult pana cand am ajuns pe culmea unui munte inalt. Aici isi avea caverna sa tenebroasa. Si aici isi invata discipolii. Ne-a declarat ca el locuia in Germania, ca avea corp fizic, ca lucra pentru marea Loja Neagra, ca se dadea drept veteran de razboi, etc. Sigur ca am gasit caverna lui Chavajot plina de discipoli de rasa germana. Acesti discipoli veneau cu corpul lor astral la numita caverna. Chavajot ii invata doctrina nicolaitilor. Aceasta tenebroasa doctrina preda un sistem de magie sexuala sinistra, pe parcursul careia magul comite crima de a ejacula licoarea seminala. Rezultatul acestor practici este intotdeauna dezastruos! Sarpele de Foc al puterilor noastre magice, in loc sa urce, coboara in infernurile atomice ale omului si se converteste in coada lui Satan. Acest sistem de magie sexuala neagra a fost practicat de vrajitorii Atlantidei. Pe acest vechi continent disparut, exista cultul pentru Zeita Kali. Mai tarziu, dupa scufundarea Atlantidei, secta zeitei Kali s-a mutat in India. Aceasta este secta strangulatorilor. Fanaticii acestei secte isi stranguleaza victimele. Politia engleza a trebuit sa intervina de multe ori in India pentru a judeca aceasta clasa de omucideri... Acesta este Tantrismul Negru! In lumea noastra occidentala multi au fost instructorii care, dupa ce au fost in Loja Alba, s-au ratacit pe calea oribila a Tantrismului Negru. Asadar ajungem la concluzia ca Chavajot este un Adept al Umbrei, este antiteza Domnului Jehovah. Este capul legiunii fatale! Lucreaza pentru Fraternitatea Tenebroasa. Trebuie sa-l conjuri in numele lui Jehovah!

Cateva zile dupa aceea, noi, investigatorii, in corp astral, am decis sa invocam aceasta pereche de opusi ai filozofiei: Jehovah si Chavajot si am facut un cerc in jurul nostru... Cele doua fiinte invocate au venit la chemare. Domnul Jehovah ca un porumbel alb, de un alb imaculat, zbura deasupra capetelor noastre. Chavajot, antiteza sa, ramanea in afara cercului. Era descurajat! Prezenta Domnului Jehova il ranea de moarte...! Jehovah lucreaza pentru castitatea lumii. Intelepciunea Divina a lui Jehovah este cuprinsa in ARCANUL A.Z.F. Aceasta este cheia Edenului! Aceasta este cheia Arcei Stiintei...!

Chavajot lucreaza pentru Tantrismul Negru, pentru doctrina nicolaitilor, pentru stiinta fatala care converteste oamenii in bestii!

 Tratat Ezoteric de Teurgie - Samael Aun Weor - Tratat Esoteric de Teurgie