Samael Aun Weor - Carti in limba romanaTratat Ezoteric de Teurgie

Capitolul 8 - A SAPTEA INVOCATIE


Dupa ce am investigat toate invocatiile precedente ale marii Conjurari a Celor Sapte, pe care ne-a dat-o in timpuri antice mare rege Solomon, ne-am propus sa investigam ultima invocatie, care literal spune:

Prin sfinții Elohim și în numele Geniilor Cashiel, Sehaltiel, Aphiel și Zarahiel, la porunca lui Oriphiel, retrage-te Moloch! Noi nu-ți vom da copiii noștri ca să-i devorezi.”


Cine sa fie acest Moloch? Traditia antică ne vorbeste de Moloch, un taur de fier care era incălzit pâna la rosu aprins. Istoria povesteste faptul ca multi copii erau azvarliti in pantecul oribil al acestui taur de fier. Se vorbeste mult despre Moloch si noi am vrut sa investigam cazul.

Afara din corpul fizic, l-am chemat pe Moloch cu marea Chemare a lui Petru d’Apona. Pe masura ce vocalizam mantrele, ne scufundam in Infernurile Atomice ale Naturii. Atunci am vazut multimi imense de fiinte umane care traiesc in Abis. Dintr-o dată, in mulțimi, am vazut un cavaler pe animalul său de calarie. Cavalerul calarea un armasar vioi. Acel călăret părea un arab. Purta tunica de culoarea rosu sangeriu si un turban oriental îi acoperea capul. Chipul acelui om era realmente ca acela al unui arab. Ochi mari si patrunzatori; spranceana groasa; buza puternica si groasa; nas drept; culoare negricioasa. Barbatul folosea sandale. Toata infatisarea sa era realmente ca aceea a unui calaret fericit din Arabia. Era Moloch! Teribilul demon Moloch...! Dintr-o data s-a indreptat spre noi pe armasarul sau vioi. Si-a croit drum printre multimi si, strigandu-ne cu voce tare, s-a indreptat spre conducatorul lantului de investigatii si i-a spus batjocoritor si satisfacut in mod pervers:

- Ah...! Eu te credeam acolo sus, printre ingerasi! Deja te-ai intors!

Atunci conducatorul marelui lant de investigatii, plin de curaj, i-a raspuns:

- Te inșeli, Moloch. Eu aici nu sunt decât in vizită. Am venit sa te cercetez. Asta este tot!

Moloch s-a retras. Si toti investigatorii ne-am intors la corpurile noastre fizice.

genii

Mult mai tarziu am invocat pe antiteza sa luminoasa, Oriphiel, îngerul lui Saturn. Acest Inger guverneaza Raza Luminoasa a lui Saturn.

Terminata aceasta ultima invocatie a Conjurarii Celor Sapte, am ajuns la urmatoarele CONCLUZII:

1. Conjurarea Celor Sapte a inteleptului Solomon este o conjurare kabalistica cu o imensa putere pentru a combate legiunile tenebroase.


2. Conjurarea Celor Sapte a inteleptului Solomon ar trebui sa fie utilizata de catre toti studentii ocultismului inaintea ritualurilor lor sau pentru a-și “curăța” casele lor, sau inainte de a se culca, sau inainte de a realiza oricare dintre practicile lor ezoterice. Astfel se indeparteză tenebrosii.


3. Demonii sunt teribil de fornicatori – ejaculeaza lichidul seminal.


4. Ingerii nu ejaculeaza niciodata lichidul seminal.


5. Cand barbatul nu ejaculeaza lichidul său seminal, iși trezeste Kundalini, Sarpele de foc al puterilor noastre magice, care se gasește inchis in chakra coccigiana (Biserica din Efes), la baza maduvei spinării, care la persoanele obisnuite este inchis. Vaporii seminali deschid acest orificiu, pentru ca Sarpele de Foc sa intre pe aici. Pe masura ce Sarpele va urca prin canalul medular, va deschide toate puterile noastre, dezvoltând toate facultatile noastre. Cand Sarpele, dupa ce a trecut prin crestetul capului, ajunge până între sprancene, atunci vine Prima Mare Initiere a Focului. Trebuie sa lucram cu cele Sapte Grade de Putere ale Focului: Astfel omul se preschimba intr-un adevarat Inger, plin de Putere si Glorie!


6. Cand barbatul ejaculeaza lichidul seminal in practici de Magie Neagra, cand urmeaza doctrina nicolaiților, sau daca nu se căieste niciodata de faptul ca ejaculeaza lichidul semnial, atunci Sarpele de Foc al puterilor noastre magice, in loc sa urce prin canalul medular, coboara până la Infernurile Atomice ale omului si se convertește in oribila coadă a lui Satan.


7. S-a dovedit a fi extrem de periculos să invoci Demoni. Noi ne-am vazut in foarte grave si inspaimantatoare pericole, cand am facut investigatia Conjurarii Celor Sapte. Daca studentul nu este inarmat cu Spada Justitiei, daca nu este absolut cast, daca nu urmeaza calea Sfinteniei, ar putea sa-si piarda viata cu usurinta in aceste munci. Sau, la fel de bine, ar putea sa ajunga la cele mai teribile disperari, la cele mai înspăimântătoare frici, cu toate consecintele extrem de grave pentru corpul fizic, atunci cand riscă să invoce Demoni.

8. Inalta Teurgie trebuie utilizată doar pentru a invoca Ingeri.

Prin intermediul Inaltei Teurgii putem sa studiem la picioarele Marilor Maesti de Intelepciune, sa conversăm cu Ingerii, sa vorbim cu Constructorii Universului, sa conversăm cu Dumnezeul nostru intern, fata in fata, in Lumile Superioare.


9. Trebuie să sublimăm toate energiile noastre sexuale spre inimă. Trebuie să călcăm pe cărarea absolutei sfințenii.


10. Dupa ce am cunoscut Abisul, am ajuns la concluzia ca Demonii, prin suferinte înspăimântătoare si oribile, se dezintegreaza in acest Abis. Aceasta este a doua moarte!

abis

CONCLUZIE FINALA:

Noi, investigatorii, in corp astral, am ajuns la o casa unde se vedea doar noroi ... mizerie ... saracie ... foame si, cel mai rau ..., fornicatie teribilă!

Am vazut o locuinta oribila, scârboasă. In aceasta locuinta a trăit o femeie teribil de fornicatoare. Aceasta femeie deja a intrat in Abis ...! Deja a murit. Si in aceasta locuinta murdara unde a trait, se vad zdrente, noroi, saracie, mizerie, suferinta, murdarie. Cand noi am investigat, am putut sa vedem, intuitiv, relația intimă care există între puterile tenebroase care figureaza in Conjurarea Celor Sapte si persoanele fornicatoare. Toate acestea sunt un singur lucru: Magie Neagra ! Fornicatie ! Mizerie scarboasa ! Noi, investigatorii, au putut evidentia faptul ca fornicatorii reclamati, in ultimele lor reincarnari, platesc karma celei mai atroce sărăcii, a mizeriei celei mai descumpanitoare si oribile. Oricine ejaculeaza lichidul său seminal, chiar daca este casatorit, este un violator al Legii, este un fornicator! Asadar, ultima reîncarnare a oricărui fornicator care va intra in Abis este plină de cea mai inspaimantatoare si terbilă mizerie.

In Orient, Abisul, adica Infernurile Atomice ale Naturii, sunt cunoscute cu termenul de Avitchi. In aceste regiuni tenebroase se afundă fornicatorii dupa ultima lor reincarnare, plină de cea mai scarboasa saracie cunoscută de specia umană. Orice păcat va fi iertat, mai putin păcatul impotriva Spiritului Sfant! Forta sexuala este energia creatoare a celui de-al Treilea Logos. Al Treilea Logos este Spiritul Sfant. Al Treilea Logos iradiaza energia sa in vartejul principal al oricarei nebuloase, in centrul ultra-ritmului atomic si in tot ceea ce vine la viata. In fiinta umana, energia celui de-al Treilea Logos este puterea creatoare a sexului. Cand fiinta umana se dedă fornicatiei, atunci aceasta energie, orientată spre în afară și spre în jos, o leagă cu puterile tenebroase si cu Avitchi... Noi trebuie sa lucram in Laboratorul Spiritului Sfant (Sexul) pentru a transmuta puterea creatoare in Lumina si Foc. Noi trebuie sa facem sa se intoarca energia celui de-al Treilea Logos spre înăuntru și spre în sus, pentru a trezi puterile noastre creatoare divine si inefabile. Aceasta este OPUS MAGNUM ! Fornicatorii se convertesc in umbre sarace si mizerabile...

Apoi se scufunda în înspăimântătorul Abis ...!

 Tratat Ezoteric de Teurgie - Samael Aun Weor - Tratat Esoteric de Teurgie