Samael Aun Weor . ro - Prima pagina

VIPARITA KARANHI MUDRA


viparita karani mudraSă analizăm puțin această chestiune a VIPARITA KARANHI MUDRA. Prin această poziție cu picioarele ridicate și capul pe jos, sângele merge la cap.

Gândiți-vă ce este un sânge îmbogățit cu hormoni sexuali; este extraordinar!

Un astfel de sânge va pune să lucreze diversele zone ale creierului, va scoate LIMFA STAGNATĂ… Și cel mai interesant dintre toate este că acel sânge va pregăti TRONUL (ascultați bine: TRONUL) pentru SOARELE STRĂLUCITOR, pentru un SOARE ATOMIC, LOGOIC, care realmente există la baza ombilicului. Gândiți-vă dumneavoastră ce înseamnă asta, dragii mei frați; este extraordinar.

Unde se află TRONUL? Se află cu exactitate în pedunculul cerebral, în CENTRUL COLECTOR DE IMPULSURI AFERENTE, care controlează toate mișcările nervoase organice etc. etc. ale organismului viu.

Când acel SOARE strălucitor urcă, ocupând locul său în pedunculul cerebral, în Centrul Colector de Impulsuri Aferente, atunci mintea rămâne sub controlul acelui SOARE strălucitor, iluminată pe dinăuntru, iar LUNA, care actualmente ocupă acel Centru Colector de Impulsuri Aferente și care ne amărăște existența, făcând-o greoaie, apăsătoare, reacționară și stupidă, coboară inevitabil, ocupând locul pe care în prezent îl ocupă Soarele la baza ombilicului.

În acele momente în care se face această practică, trebuie să-l rugăm pe LOGOS. El este cel care poate să smulgă acest SOARE (care se află la baza ombilicului) și să-l ducă la pedunculul cerebral. El este cel pe care trebuie să-l implorăm.”

Samael Aun Weor: Conferința „Sănătatea corpului fizic

Viparita Karani Mudra ezoterica ne invata in mod stiintific cum yoghinul hindus, in loc sa ejaculeze semenul, il ridica incet prin concentrare in asa fel incat un barbat si o femeie uniti sexual pot elimina ego-ul animal. Viparita Karani ne invata cum, prin concentrare "yoghimul ridica incet semenul, astfel incat barbatul si femeia pot obtine Vajroli. Asa cum e mentionat inViparita Karani: "Aceasta practica este cea mai elevata, cauza eliberarii pentru yoghin; aceasta practica aduce sanatate yoginului si ii aduce perfectiune"

Samael Aun Weor: "Misterul Infloririi de Aur"