Samael Aun Weor . ro  - Prima pagina - Carti in limba Romana

Citeste cartea : Cele sapte cuvinte

Cele sapte cuvinte - INTRODUCEREIubiti discipoli,

Datorita dragului nostru discipol N. E. Santana Q. putem sa facem azi sa ajunga la voi Supremul Mesaj al Noii Ere a Varsatorului.

Fratii mei, abandonati idolatriile si ereziile voastre si intoarceti-va la doctrina pe care Cristos a predat-o in secret celor saptezeci de discipoli ai sai.

Nu este Spiritismul cu mediumii sai, nici Rojismul cu "indigestia sa de librarie", nici Teozofismul bolnavicios, cele care ne pot duce spre eliberare.

Mediumismul si Spiritismul au servit doar pentru a umple ospiciile de nebuni. Rojismul din Columbia, cu lipsa sa de verticalitate, a stiut doar sa ingenuncheze, facand plecaciuni magilor negri.

Teozofismul, dedicat opiului teoriilor sale, a servit doar pentru a invita studentii la moliciune si fornicare ...

Israel Rojas R. asigura in urma cu cativa ani ca Magul Negru Omar Cherenzi Lind era, chipurile, Marele Maestru K.H.

Daca Rojas este un Maestru, de ce s-a inselat?

Trebuie sa-i informez pe toti studentii spiritualisti din Columbia: multumita lui Dumnezeu, eu, Aun Weor, deja am incheiat cu scoala tenebroasa Cherenzista, al carei raspunzator pentru fondarea acesteia in Columbia a fost domnul Israel Rojas R.

Rojismul, ranit de moarte, dispare de pe pamantul nostru columbian. Din fericire, Teozofismul si Spiritismul cu mediumii sai, practic, au si disparut de pe acest teritoriu columbian.

Taote aceste idolatrii, toate aceste erezii au corupt umanitatea si au condus-o spre Abis.

Acesta este momentul in care studentii trebuie sa reflecteze si sa se intoarca la calea Domnului Nostru Iisus Cristos.

Este nevoie sa formam in noi EUL CRISTOS. Este nevoie sa formam Cristosul in noi. Trebuie sa ne intoarcem la aceasta veche doctrina a martirilor, la aceasta doctrina pe ca Pavel a predicat-o in Roma cand a ajuns sa fie inrobit in lanturi. Trebuie sa ne intoarcem la aceasta doctrina pe care Cristos a predicat-o in secret celor saptezeci de discipoli ai sai, la aceasta doctrina pentru care au fost persecutati toti sfintii Ierusalimului si pentru care Stefan a murit martir.

Cristos, care a suportat toate ispitele, este unicul care ne poate da putere pentru a rezista cu eroism tuturor tentatiilor. Insa, pentru a dobandi forta lui Cristos, trebuie sa-l formam pe Cristos in noi.

Toate acestea apartin doctrinei lui Melchisedec:

"In privinta aceasta avem multe de vorbit si lucruri grele de talcuit, de vreme ce v-ati facut greoi la auzit." (Evrei 5:11)

Toate acestea apartin Marilor Mistere ale Sexului, care sunt greu de talcuit, deoarece sunteti slabi pentru a auzi. Voi toti v-ati scandalizat cand am vorbit cu franchete despre magia sexuala.

"Caci voi, care de multa vreme s-ar fi cuvent sa fiti invatatori, aveti iarasi trebuinta ca cineva sa va invete cele dintai inceputuri ale cuvintelor lui Dumnezeu si ati ajuns sa aveti nevoie de lapte, nu de hrana tare." (Evrei 5:12)

Ar trebui sa fiti deja Maestrii dupa atata timp, pentru ca aveti in urma voastra mii de vieti si morti din vechi timpuri.

Insa cum v-ati indepartat de Misterele Sexului, aveti nevoie sa va intoarceti, sa fiti invatati despre primele notiuni ale cuvantului lui Dumnezeu. Aceste prime notiuni ale cuvantului divin sunt cuprinse in phalus si in uter, care sunt greu de talcuit, deoarece sunteti slabi pentru a auzi.

Toate aceste Mistere ale Sexului sunt cuprinse in intelepciunea lui Melchisedec.

Nu trebuie sa uitati, frati spirituali din Columbia, ca Divinul Salvator al lumii, Cristos, a fost facut Sacerdot pentru vesnicie in ordinul lui Melchisedec.

Toata intelepciunea Cristosului este cuprinsa in misterele lui Melchisedec. Toata intelepciunea lui Melchisedec se afla inchisa in Misterele Sexului, insa cum voi v-ati indepartat de Misterele Sexului, aveti nevoie acum sa fiti din nou invatati care sunt primele notiuni ale cuvantului lui Dumnezeu.

Daca voi studiati Geneza, veti putea intelege ca omul a iesit din Eden pe poarta Sexului si ca doar prin aceasta poarta va veti putea intoarce sa intrati in Eden.

Pe unde s-a iesit trebuie sa se intre din nou. Nimeni nu poate trece de zidurile Edenului.

Voi ati vrut sa sariti zidurile Paradisului si ati esuat.

Voi ati crezut ca folosind Rojismul, Cherenzismul sau Mediumismul spiritist drept scara pentru a sari zidurile Edenului, veti putea pacali portile sexului si ati esuat in inutila voastra incapatanare, pentru ca Edenul este insusi sexul.

Nu uitati, fratilor, ca fiecare din cele sapte corpuri ale voastre trebuie sa se converteasca in chipul si asemanarea Divinului Rabin din Galileea. Nu uitati ca fiecare din cele sapte corpuri ale voastre are Sarpele său sacru. Cristificarea se realizeaza urcand cele sapte trepte arzatoare.

Cristificarea se realizeaza prin intermediul celor Sapte Grade de Putere ale Focului. Focul Sacru se trezeste cu magia sexuala.

Perseverati in rugaciune; perseverati in impartirea painii si a vinului. Retrageti-va din idolatriile si ereziile voastre; pașiti pe calea sfinteniei si faceti primele opere bune pentru ca sa urcati la Tatal si sa primiti Spiritul Sfant, asa cum eu l-am primit. Fiți perfecti precum Tatal vostru, care este in ceruri.

FIȚI PURI, PURI, PURI ...

Abandonati aceste scoli ale Rojismului, ale Teozofismului, ale oribilui Spiritism si ale tenebrosului Mediumism si intoarceti-va la vechea cale a martirilor...

Intoarceti-va la sfanta doctrina a gnosticilor.

Va trimit ceea ce niciodata nu a fost publicat... Va incredintez doctrina secreta a Domnului Nostru Iisus Cristos.

Eu nu vreau adepti, nici continuatori, ci doar imitatori ai exemplului meu. Nu va preocupati atat de mult pentru persoana mea, persoana mea nu valoreaza nimic, opera este totul.

PACEA SĂ FIE CU VOI.Samael Aun Weor

Summum Supremum Sanctuarium din Sierra Nevada de Santa Marta

15 Februarie 1953

Citeste cartea : Cele sapte cuvinte