DINCOLO DE MOARTE - Samael Aun Weor


c

Ce ar trebui sa stii despre moarte si existenta de dupa

Lasand la o parte frica si credintele, Samael Aun Weor explica prin povestiri clare si intense ce se intampla cand murim si cum ne putem pregati acum pentru a folosi in avantajul nostru aceasta experienta finala.

Instructiuni pentru a pregati sufletul pentru procesele mortii si experientele de dupa moarte se gasesc in scripturile fiecarie traditii mistice, in special in Biblie, in Cartea Egipteana a Mortii si in Bardo Thodol (Cartea tibetana a Mortii), insa in acestea instructiunile sunt invaluite intr-un simbolism criptic si sunt dificil de inteles de majoritatea oamenilor. Acum, pentru prima data, aceasta carte abordeaza in mod direct subiectul mortii - moartea, si dupa moarte - pentru momentul actual si pentru cei care s-au saturat de teorii si sunt gata sa cunoasca prin experienta lor proprie, directa.

Sub forma unui dialog cu auditoriul sau, Samael Aun Weor da raspunsuri la intrbari legate si de alte aspecte ale vietii si mortii.

Va recomandam, pe aceeasi tema, Cartea Mortilor, si - in limba engleza - conferinta "Mistere ale Vietii si Mortii" si cursul GnosticTeachings pe subiectul mortii.

Cuprins:

Capitolul 1       
MOARTEA

Capitolul 2        DINCOLO DE MORMÂNT

Capitolul 3        REÎNCARNAREA

Capitolul 4       
LEGEA KARMEI

Capitolul 5        FANTOME

Capitolul 6        ÎNTÂMPLĂRI UMANE

Capitolul 7        RELATĂRI INTERESANTE

Capitolul 8        DEDUBLAREA

Capitolul 9        FENOMENE MISTICE

Capitolul 10       EXPERIENȚE MISTICE ALE UNUI NEOFIT

Capitolul 11       AFACERI

Capitolul 12       PROBLEME DE DRAGOSTE

Capitolul 13       FARMECE

Capitolul 14       MEDICINĂ OCULTĂDINCOLO DE MOARTE - Samael Aun Weor